Noutăți și comunicate

HYPOCRISY este al doilea nume confirmat la Rockstadt Extreme Fest 2019

13 septembrie 2018
HYPOCRISY este al doilea nume confirmat la Rockstadt Extreme Fest 2019
Legendara trupă de melodic death metal condusă de Peter Tägtgren a fost înființată în 1991, în Ludvika, Suedia. Deși forma sa actuală s-a conturat abia la începutul anilor '90, Hypocrisy a început ca un proiect solo aparținând lui Tägtgren, numit "Seditious.

Primele piese ale formației aveau sound-ul clasic al death metal-ului, "Penetralia (1992), primul disc long play, fiind şi astăzi considerat reprezentativ pentru death metalul european. De-a lungul carierei muzicale însă, trupa a evoluat spre zona melodic death metal, înregistrând în același timp și o schimbare la nivelul subiectelor abordate - dinspre unele predominant anti-creștine spre unele legate de paranormal. Cel de-al zecelea album, "Virus, s-a concentrat pe teme tipice registrului death metal, precum violența, nebunia, chinurile realității sau tortura, în timp ce "End of Disclosure, cel de-al 12-lea album, a abordat și subiecte care fac referire la conspirații și Illuminati.

Abonamentele pentru festival se pot achiziționa aici https://www.iabilet.ro/bilete-rockstadt-extreme-fest-2019-35523/ sau de pe website www.rockstadtextremefest.ro

În prezent, din pre-sale-ul 2 mai sunt disponibile doar 130 de bilete la preț special de 230 lei/ buc., valabil până la epuizarea acestora, dar nu mai târziu de 21 octombrie 2018.

Ca noutate, vor fi disponibile și bilete pentru fiecare zi de festival care vor fi puse în vânzare aproximativ cu 1 lună înainte de începerea festivalului la pretul de 220 lei.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top