Noutăți și comunicate

Incepe Padina Fest, festivalul de la inaltime

17 iulie 2015
Incepe Padina Fest, festivalul de la inaltime
Joi, 23 iulie 2015 începe cea de a șasea ediție de Padina Fest 2015, eveniment creat pentru iubitorii de muzică și de activități sportive montane, pentru toți cei care iubesc și ocrotesc natura.

(5) Incepe_PADINA_FEST_festivalul_KtaSTgYC.jpg


Conform tradiției, în timpul zilei au loc evenimente sportive și activități recreaționale din cele mai îndrăznețe - Maratonul Bucegilor, cățărări pe stâncă, rapel sau tiroliene, ateliere de aventură, iar serile sunt dedicate în exclusivitate concertelor.

Joi vor urca pe scena Padina Fest 3 trupe la început de drum: The Purple Dandies, Gray Matters și Posta Mare (Timișoara).

(3) Incepe_PADINA_FEST_festivalul_WwOmlO1t4.jpg

Noaptea de vineri va fi rock, astfel că pe 24 iulie 2015 vor susține concerte cele mai bune trupe de rock și alternative ale momentului: Alternosfera, Luna Amara, Robin and the Backstabbers, Firma.

Sâmbătă seară va avea loc tradiționalul concert Suie Paparude, Firkin(Ungaria) vor susține un concert incendiar pe ritmuri irlandeze, Naked(Serbia) vor combina îndrăzneț sonorități preluate din tradiția balcanică cu elemente de swing și free-jazz, iar Niste Baieti ne vor cânta în ritmuri punk șlagărele anilor ’80.

(2) Incepe_PADINA_FEST_festivalul_othAfgSoI.jpg

Un eveniment aparte îl reprezintă redeschidera Pesterii Ialomita, care în ultimul an a fost închisă pentru reamenajări. Momentul va fi punctat de Camerata Muntenia printr-un recital de excepție sâmbătă, 25 iulie 2015, începând cu orele 11:00 a.m.

Camerata Muntenia va mai susține un recital și pe scena Padina Fest, dar duminică dimineață, tot de la ora 11:00.

Ca în fiecare an, festivalul Padina Fest este susutinut de către Consiliul Județean Dâmbovița prin Centrul Județean de Cultură, Primăria Moroeni, Asociația Salvatorilor Montani din România, Heineken România, Generali România, 360 Revolution, Hotel Peștera, Asociația Mainoi, Smartatletic, ALIAT și mulți alții.

(4) Incepe_PADINA_FEST_festivalul_ZhV2YkSVe.jpg

Pentru al 6-lea an consecutiv, promovarea Munților Bucegi și a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montană prin impunerea unui regulament de festival și ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural rămân prioritățile Padina Fest și pentru ediția din 2015 a festivalului, care se va desfășura în perioada 23-26 iulie 2015 pe Platoul Padina din Munții Bucegi, la 1509 m altitudine.

ww.padinafest.ro | http://www.facebook.ro/padinafest | http://www.vimeo.com/padinafest | http://www.youtube.com/PadinaFestvideo |


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top