Noutăți și comunicate

Între Lucruri simple și Joia Păcătoșilor - două evenimente muzicale marca Alina Manole

27 septembrie 2018
Fiecare dintre concertele Alinei Manole are o amprentă anume. Terapia muzicală pe care, aproape fără să vrea, o face cu cei care îi caută aparițiile scenice, are efecte magice. Fie că vorbim despre concertele-standard sau de spectacolul concept "Joia Păcătoșilor", muzica și poveștile despre iubirea reală adună la un loc posesorii de Lună Pătrată în spații care se redefinesc și devin sufragerii intime, perfecte pentru destăinuiri tabu.

(1)ntreLucrurisimpleiJoia_djbuohPO.jpg
Primul concert-standard al toamnei, în formulă de trio, poartă numele celui mai nou album lansat de Alina - "Lucruri simple", și va avea loc la Clubul Țăranului din București pe 27 septembrie 2018, de la ora 20:30. Nucleul format din Alina Manole, Raul Kusak și Adi Tetrade este cel care a construit albumul nou, al cărui sound este bogat, matur, intens. Biletele pentru acest concert sunt disponibile prin Myticket, Entertix și în Librăriile Cărturești (în Cărturești poate fi găsit și albumul cel nou!)

(2)ntreLucrurisimpleiJoia_I99foZFhK.jpg
Spectacolul "Joia Păcătoșilor" - Alina Manole & Raul Kusak - voce, pian și poveste - are deja 6 ani de când este prezent pe scenă, la granița stilistică dintre muzică și teatru. Peste 20 de scenarii originale au fost scrise special pentru acest spectacol în două personaje, a cărui notorietate a crescut de la an la an. Una dintre reprezentațiile acestui an va avea loc pe 6 octombrie 2018, la ora 19:00, la Sala Teatrelli din București. Biletele sunt disponibile direct la casa de bilete a sălii (Piața Lahovari 7) sau prin www.bilete.ro.

Acestea sunt două dintre evenimentele muzicale, cu bilet de intrare, propuse de Alina Manole în următoarea perioadă. Veniți cu inima deschisă!

Mai multe detalii despre fiecare dintre aparițiile muzicale:
Concert "Lucruri simple" - https://www.facebook.com/events/331605850920404
Spectacol "Joia Păcătoșilor" - https://www.facebook.com/events/685902991791227



Alina Manole este de departe o prezență originală pentru muzica scrisă și cântată în limba română. Dincolo de vocea aparte și de armoniile pe care le construiește, inteligența versurilor o plasează în rândul compozitorilor foarte buni, cu un stil care oscilează grațios între emisferele feminin și masculin ale iubirii, între subiecte tabu sau copilăroase. Este un lucru ușor de observat atât în aparițiile live cât și în cele 6 materiale discografice scoase din 2009 și până în prezent ("Luna Pătrată", "Cu drag", "Dragoste în 3", "Fericirea de Luni", "3 A.M.", "Lucruri simple").

www.alinamanole.ro
https://facebook.com/AlinaManoleOficial


Evenimente recomandate

Top