Noutăți și comunicate

Kistvaen aniverseaza 10 ani de activitate in club Quantic, alaturi de Rancorum si Eternal Fire

14 decembrie 2018
Kistvaen aniverseaza 10 ani de activitate in club Quantic, alaturi de Rancorum si Eternal Fire
Vineri, 14 decembrie 2018, trupa Kistvaen va sustine un concert in club Quantic din Bucuresti, cu ocazia aniversarii a 10 ani de activitate in industria muzicala black-metal din Romania.
In deschidere vor concerta formatia death-metal Rancorum, si cea de black-metal, Eternal Fire.
Evenimentul face parte din turneul "10 years of Madness", bazat pe show-uri concept si este organizat de Promusic Events, in parteneriat cu Maximum Romania.

Eternal Fire este o trupa de melodic black-metal, din Romania, care s-a marcat pe piata muzicala autohtona prin influentele simfonice pe care le-au adus sound-ului principal.
Concertul de debut al trupei a avut loc in iulie 2015, alaturi de formatiile suedeze "Of Fire" si Wormwood, cand au lansat si primul lor EP, intitulat "Beyond Froken Streams".
Albumul va fi prezentat si in cadrul concertului, este compus din 4 piese si exploreaza temele principale a unui univers mitologic.

Rancorum este o formatie romaneasca de death-metal, formata in Bucuresti, in anul 2014, intr-o formula duo, iar ulterior a mai incorporat trei noi membri: voce, bass si chitara.
Anul acesta trupa a lansat albumul de debut "THE VERMIN SHRINE", album masterizat de Grand Way Studio, in colaborare cu Loud Rage Music.
Incepand cu data de 17 decembrie noul albumul se va putea achizitiona atat in format fizic, cat si in format digital.
La inceputul lunii august, baietii acestia au lansat primul single, intitulat "Voidification", single care poate fi ascultat aici:
https://www.youtube.com/watch?v=dKIB9VdBE6I

Biletele se pot achizionata de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
Presale: 29 lei (primele 50 bilete)
Normal ticket: 35 lei

Program:
19:30 - Acces
20:00-20:45 - Rancorum
21:00-21:45 - Eternal Fire
22:10-23:30 - Kistvaen


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top