Noutăți și comunicate

Kistvaen in premiera live la Ploiesti!

6 octombrie 2014
Kistvaen in premiera live la Ploiesti!
X-Lab Solutions prezinta:

KISTVAEN (Bucuresti), HTETHTHEMETH (Brasov), FALSE REALITY (Brasov) si TANIN (BUcuresti)

Luni 6 octombrie 2014, Club Red Alert (Ploiesti), ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Pret bilet: 15 lei (biletele se vor vinde numai in seara concertului, la intrare).



KISTVAEN (depressive black metal/Bucuresti)

http://www.facebook.com/Kistvaen 
https://www.youtube.com/watch?v=w1WP--uUx5g 
http://kistvaen.bandcamp.com/ 
https://twitter.com/Kistvaen 

Pionieri in zona black metalului depresiv autohton, Kistvaen ajunge in premiera la Ploiesti, cu ocazia turneului national de prezentare a celui de-al doilea album, "Desolate Ways". Produs in Romania si masterizat in Suedia, "Desolate Ways" incheie o pauza discografica de 4 ani, perioada in care trupa a sustinut numeroase concerte, dar a si lucrat intens la acest material. O trupa care a facut senzatie impartind scena cu nume grele, precum Venom, Obituary, Belphegor, Watain, Decapitated, Svart Crown sau Chaostar nu trebuie ratata live!


HTETHTHEMETH (unhuman music/Brasov)

http://www.facebook.com/Hteththemeth 

Hteththemeth este una dintre cele mai enigmatice aparitii pe scena metal, cu un stil unic si fara o limita de exprimare, muzica neumana practicata de trupa sare fara timiditate de la metal cu elemente ambient si influente de black, ajungand pana la blues si bossanova. Conceptual, Hteththemeth se gaseste în fata unui peisaj plin de sentimente, unele placute, altele reci, unele confuze, altele depline.
In acest an, trupa pregateste lansarea albumului "Best Worst Case Scenario", care poate fi vazut ori ca un scenariu al unei vieti pline de visare, ori ca o coloana sonora a unui film imaginar.


FALSE REALITY (melodic death metal/Brasov)

http://www.falsereality.ro 
http://www.facebook.com/FalseRealityBand 
https://www.youtube.com/user/falserealityro 

Veterana a scenei metal brasovene, False Reality este una din cele mai potrivite formatii pentru deschiderea concertului Kistvaen. Aflati si ei in premiera in Ploiesti, False Reality vine dupa doi ani extrem de productivi - deschiderea concertului Arkona din Brasov si participarea la Rockstadt Extreme Fest (unde au impartit scena cu Gojira, Napalm Death si Carach Angren). Red Alert-ul are ocazia sa asculte in premiera piese de pe "End of Eternity", primul album al trupei, aflat in lucru si prevazut sa fie lansat anul viitor.


TANIN (melodic death metal/Bucuresti)

http://www.facebook.com/pages/TNIN/1452663138309827 
https://www.youtube.com/playlist?list=PLpkPXX8dN2lUSexMEwIDM8Jp_qOG9CjOd 
http://tanin.bandcamp.com/releases 
https://soundcloud.com/tanin-2/sets 

Mai mult decat o premiera! Cea mai noua formatie de death melodic din tara porneste in primul sau turneu! Tanin include Ploiestiul in acest prim set de concerte, in deschiderea concertului Kistvaen.
Formata in aceasta vara si axata in principal pe un death metal taios si la obiect, formatia Tanin incorporeaza atat elemente atmosferice cat si de agresivitate, menite sa te transpuna intr-o alta realitate, intr-o lume demoniaca si a razboaielor fara sens.



CLUB RED ALERT (Str. Constantei Nr. 1, Ploiesti - zona Halele Centrale, Curtea de Apel).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului.

Pagina oficiala a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/814743391899659


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top