Noutăți și comunicate

L'Alba Di Morrigan prezinta ”Aiwass”

6 aprilie 2021
L'Alba Di Morrigan prezinta ”Aiwass”
Trupa italiana L'Alba Di Morrigan prezinta primul extras single de pe noul album "I'm Gold, I'm God" ce va fi lansat la jumatatea lunii iunie 2021 sub egida casei de discuri italiene My Kingdom Music.



Labelul italian care a lansat de-a lungul vremii multe trupe metal interesante, ca Apolokia, Crest or Darkness sau Deinonychus, dar si titluri de avangarda gen Klimt 1918 sau Room With A View, a lansat acum aproape un deceniu albumul de debut al torinezilor de la L'Alba Di Morrigan, urmand sa recidiveze in 2021 cu "I'm Gold, I'm God" in format digiCD / special box / digital (pre-order la https://smarturl.it/ALBAGOLD).

L'Alba Di Morrigan prezinta un caleidoscop muzical post-rock / post-metal, suspendat intre sonoritati clasice si moderne, o calatorie in lumea sugestiilor sonore subtile, inspirate de sonoritati in traditia Katatonia, Tool sau Isis, alaturi de groove intunecat de inspiratie Novembre sau October Tide si de rock progresiv modern in maniera noilor albume Leprous sau Borknagar.

(2)lalba-di-morrigan-prezinta-aiwass_fe8851.jpg
Primul single a fost lansat pe 31 martie 2021 sub forma unui lyric video realizat de Marcelo Silva, ce poate fi urmarit pe platforma YouTube la https://youtu.be/I_ckb3gpJcQ


L'Alba Di Morrigan: www.facebook.com/lalbadimorrigan
My Kingdom Music: www.mykingdommusic.net


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top