Noutăți și comunicate

Lansare album de debut Katara la Timișoara, în Club Capcana

12 ianuarie 2019
Lansare album de debut Katara la Timișoara, în Club Capcana
Sâmbătă, 12 ianuarie 2019 sunteţi invitaţi de la ora 20:00 în Club Capcana la concertul de lansare a albumului THE END al trupei Katara. În deschidere va cânta formația Unity of Opposites.


https://youtu.be/FVgiUNa4CKY
Katara este o trupă de Melodic Death Metal care și-a inceput călătoria muzicală în 2014 în Arad, și care își ia numele din limba greacă însemnând "blestem". Tema principala a trupei sunt "blestemele" de mai multe tipuri și văzute din mai multe perspective, adăugând scurte povești prin versuri.

Concertul din Capcana marchează lansarea albumul de debut al Katara numit "THE END", care s-a lăsat așteptat de ceva vreme, după lungi suferințe sau "blesteme" datorate modificărilor în componența trupei. Materialul muzical este creat din suflet, "suferind", un album conceptual cu multiple influențe din sfera genului Melodic Death Metal.


https://www.youtube.com/watch?v=h_DVo5z54DQ
Muzica trupei Unity of Opposites reprezintă exprimarea într-o formă artistica a tuturor stărilor sufletești care ne încearcă pe toți în calitate de oameni, cu toate implicațiile sociale, psihologice și filozofice.

În momentul de față Unity of Opposites se afla în procesul de înregistrare a unui material muzical de 9 piese, material care conține și prima expunere online a trupei sub forma unui clip de promovare - "Apologize".



Intrare concert: 10 lei
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1211145375715885/


Evenimente recomandate

Top