Noutăți și comunicate

Lansare album Invingator - Coco la Hard Rock Cafe

16 ianuarie 2015
Lansare album Invingator - Coco la Hard Rock Cafe
Vineri, 16 ianuarie 2015, BestMusic te invita la Hard Rock Cafe de la ora 22:00 unde are loc lansarea albumului "Invingator" al trupei Coco.

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest



Dupa o perioada de 10 ani petrecuti in Compact unde a avut un rol important la renasterea formatiei, Coco s-a hotarat sa-si formeze propria trupa rock: Trupa Coco. Incepand cu anii 1990 a revolutionat scena muzicala romaneasca (la propriu, prin compania Coco Sound&Light, organizatoare de productii muzicale si scenotehnice), Coco porneste pe un nou drum alaturi de : Ionut Micu - tobe, Alex Mihalcea - chitara solo si Monel Puia - keybord.

Trupa Coco lanseaza pe youtube primul cantec care se numeste Raspuns, muzica si versuri Adrian Coco Tinca si spre surprinderea membrilor formatiei in 20 de zile de la postare aduna peste 5000 de vizualizari. Invitatiile la televiziuni, radiouri, dar si concerte au inceput sa apara si sa dea incredere membrilor trupei si a stafului tehnic ca drumul ales este bun.

http://www.youtube.com/watch?v=wH5WFSopDyg



Biletele pentru concertul trupei Coco din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro si in magazinele Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare. Acestea costa 30 de lei cu loc la masa (sau fara loc)

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:
- Magazinele Uman din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
- Magazinul Muzica
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100
- Hard Rock Cafe

Extra
- Aplicatia de Ios sau Android iaBilet

Un eveniment BestMusic Live Concerts


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top