Noutăți și comunicate

Lansare autobiografie Bruce Dickinson - 'La ce-i bun butonul ăsta?', la Hard Rock Cafe, București

15 noiembrie 2018
Lansare autobiografie Bruce Dickinson - 'La ce-i bun butonul ăsta?', la Hard Rock Cafe, București



Bruce Dickinson, legendarul solist al trupei Iron Maiden, este unul dintre cei mai renumiți vocaliști și compozitori de pe scena rock-ului. Pe lângă acestea, este pilot brevetat, conduce o firmă de aviație, ține seminarii motivaționale, produce bere, scrie romane și scenarii și se numără printre cei mai buni scrimeri ai Marii Britanii.
Editura Cser, 2018
Distribuție: Editura Casa
Format: 167 x 235 x 28 mm
Nr. pagini: 372
ISBN: 9789632785677
Preţ de raft: 59,9 lei
Traducător: Nicolaie Ardelean

În autobiografia "LA CE-I BUN BUTONUL ĂSTA?" Bruce Dickinson povestește despre copilăria sa plină de aventuri, educația în școlile timpului, ascensiunea trupei Iron Maiden, filosofia luptei, lumea avioanelor Boeing și felul în care și-a expulzat din corp un musafir nepoftit: cancerul.

Parcurgând această mărturisire inteligentă, amuzantă și sinceră, cititorii vor avea o imagine completă despre adevarată viață de rock star, care va inspira pe oricine, nu doar pe fanii Iron Maiden.
Cartea poate fi achiziționată de pe site-ul Editurii Casa, unde până în 20 noiembrie (în perioada de precomandă) are un preț redus cu 30%.
https://www.edituracasa.ro/la-ce-i-bun-butonul-asta-o-autobiografie-bruce-dickinson-21936.html



Lansarea va avea loc în 15 noiembrie 2018, ora 18:00, la Hard Rock Cafe București, unde se va putea achiziționa în premieră mult așteptata autobiografie.

Speakerii evenimentului sunt Hefe și Alin "Coiotu" Dincă, Trooper având grijă să aducă în locație energia Iron Maiden, prin interpretarea unor piese care au scris istorie.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top