Noutăți și comunicate

Lansare EP Forevermore - Aamon în Club Rockstadt, Brașov

25 octombrie 2018
Lansare EP Forevermore - Aamon în Club Rockstadt, Brașov
Joi, 25 octombrie 2018 sunteţi invitaţi de la ora 20:00 în Club Rockstadt din Brașov, la concertul de lansare a EP-ului "Forevermore" al trupei Aamon.



Înregistrată la Studio 148 din București, sub îndrumarea și cu ajutorul experienței lui Marius Costache, prima apariție discografică Aamon reprezintă atât un început în istoria trupei, cât și finalul unei perioade lungi, marcată de dificultăți și obstacole în realizarea unui disc.

Oarecum în ton cu lunga perioadă amintită mai sus, Forevermore în sine reflectă viziunea Aamon asupra a ceea ce semnifică o călătorie în interiorul unui suflet chinuit, marcat de angoase și îndoieli dintre cele mai contradictorii. De la prima piesă, de altfel și primul single al trupei, ascultătorul este transpus într-o lume a misterelor, a personajelor ciudate, a întrebărilor retorice, un mediu propriu unei realități crude, imediate, viscerale. Nu lipsesc nici momentele de calm și de liniste, dar acestea rămân doar scurte popasuri pe un drum presărat de incertitudine, teamă și tristețe.
https://www.youtube.com/watch?v=ZSldjIGFjZw
Albumul reprezintă nu doar o fericită reușită pentru Aamon, ci și un simbolic restitutio către membrul fondator Radu Coropca, dispărut dintre noi acum șapte ani și împreună cu care trupa a compus trei dintre cele șase piese care înseamnă Forevermore, discul fiind, de altfel, dedicat memoriei sale.

Mai multe detalii găsiți și la https://www.facebook.com/events/796138130777813


Evenimente recomandate

Top