Noutăți și comunicate

Loud Inc. debutează pe TV cu piesa în germană - Allein unter Allen

15 octombrie 2019
Loud Inc. debutează pe TV cu piesa în germană - Allein unter Allen
După mai puțin de un an de la primul concert, Loud Inc. lansează videoclipul piesei Allein unter Allen. Declarându-se fideli conceptului Loud and Proud, trio-ul a înregistrat piesa omonimă în format live, într-o singură repriză, în cadrul primului concert susținut de trupă.


Detalii despre piesa Allein unter Allen

"Allein unter Allen e o poveste personală despre muzică și demoni, dar și o întrebare retorică despre relații și singurătate", declară Horațiu Ghibu, chitaristul și vocalistul grupului.

Piesa a fost captată audio de către Dan Albu, în Club Quantic din București; Alex Ispas s-a ocupat de mix și master; Horia Cucută și Alex Sanda semnează înregistrarea video, și tot Horia Cucută a realizat montajul. Recent, Loud Inc. au fost invitații lui Răzvan "Hefe" în cadrul Alternative Hour de pe Music Channel, emisiune care a marcat premiera TV a clipului.

https://www.youtube.com/watch?v=SB42HNgg_mI

Detalii despre Loud Inc.

Loud Inc. este un power trio care combină rock'n'roll, new wave, punk şi alternative rock în încercarea de a readuce muzica acolo unde a început totul: live, pe scenă. Remarcându-se prin show-urile energice, care mixează ritmuri contagioase cu exotismul contrabasului electric, trupa a cântat în concerte de club alături de Luna Amară, Grimus, Bucium sau The Amsterdams, și a urcat pe scenele unor festivaluri precum Iubim2Roți, Stonebird sau Slowride Transalpina Fest.

Pentru 2020, Loud Inc. își propun și mai multe concerte live, prin care să ajungă la toți cei pasionați de energia rock'n'roll.

Până atunci, Peter, Horațiu și Dorian sunt de găsit aici:
https://www.facebook.com/LoudIncMusic/
https://www.youtube.com/channel/UCCUEJP_I9sGNGq7z9hqaWDg
https://www.instagram.com/loudincband/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top