Noutăți și comunicate

Luna Amara si Light Quartet concerteaza pe 2 februarie la Hard Rock Cafe

2 februarie 2017
Luna Amara si Light Quartet concerteaza pe 2 februarie la Hard Rock Cafe
Joi, 2 februarie 2017, una dintre cele mai explozive trupe de rock alternativ din Romania, Luna Amara, canta alaturi de Light Quartet de la ora 21:30 la Hard Rock Cafe din Bucuresti.



Fondata la Cluj in 1999 de catre Nick Fagadar si Gheorghe Farcas, Luna Amara s-a impus pe piata muzicala locala prin versurile de protest si grunge-ul dus la nivel de arta. A fost supusa cenzurii dar mereu a tinut capul sus si in 16 ani a lansat patru albume si un DVD. Luna Amara au fost premiati la METALHEAD Awards pentru "Live la Conti" (Best Romanian alternative Release). Alaturi de vocea puternica a lui Mihnea Blidariu, Luna Amara a reusit sa urce pe aceeasi scena cu trupe precum Deftones, Him, Rammastein, Iggy Pop sau Amorphis.

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro si în rețeaua fizică de 1800 de puncte http://www.iabilet.ro/retea adica in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Biletele au următoarele prețuri:
- VIP: 55 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 40 de lei, cu loc la masa in sala
- Fara loc: 40 de lei

Online pe http://www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai placută experiență live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Top