Noutăți și comunicate

Marduk a lansat albumul Frontschwein

21 ianuarie 2015
Marduk a lansat albumul Frontschwein
Războiul și faptele sale inumane și înspăimântătoare sunt o parte inseparabilă a ADN-ului omenirii și un element conceptual esential al unui astfel de gen muzical sfidător, imoral și disprețuitor ca black metal-ul. Inca din 1990, suedezii Marduk subliniază elocvent aceste caracteristici cu al 13-lea lor album full-length, "Frontschwein", intorcandu-se din punct de vedere liric la temele celui de-al Doilea Razboi Mondial, tema abordata de ei cu success si in 1999 pe clasicul "Panzer Division Marduk".

"Frontschwein" (in traducere exacta insemnand "porcul din linia intai") este un termen obisnuit in randul soldatilor inca din primul război mondial, descriind sarcastic soldatul din prima linie și statutul său de simplă carne de tun, condamnat să se târască prin șanțuri și să moară în mijlocul unei balti de noroi, sânge și urină.

Pe "Frontschwein", 25 de ani de istorie de black metal se ciocnesc cu eoni ai devastarii și distrugerii în rândul oamenilor. Rezultatul este un album furios si urât in adevărata moștenire sinistra a celor de la Marduk și dedicat esentei black metal. Bine ați venit în prima linie. Nu există nici o salvare.



Marduk - "Frontschwein" a fost lansat prin Century Media Records, este distribuit de Universal Music Romania si este acum disponibil pentru comanda online pe Getmusic.ro, aici: http://smarturl.it/marduk-2015-getmusic. Preturile sunt urmatoarele: CD standard 47.99 lei, CD Limited Edition Mediabook 54.99 lei, Gatefold black LP 59.99 lei, transportul fiind gratuit.

Deasemenea, albumul poate fi descarcat in format digital de pe iTunes (http://smarturl.it/marduk-front-itunes) si Google Play (http://smarturl.it/marduk-front-goo-dl), sau ascultat gratuit la aceste linkuri:
- Deezer: http://smarturl.it/marduk-front-deezer
- Zonga: http://smarturl.it/marduk-front-zonga
- Google Play: http://smarturl.it/marduk-front-goo-str



"Frontschwein" tracklist:
1. Frontschwein
2. The Blond Beast
3. Afrika
4. Wartheland
5. Rope Of Regret
6. Between The Wolf-Packs
7. Nebelwerfer
8. Falaise: Cauldron Of Blood
9. Doomsday Elite
10. 503
11. Thousand-Fold Death
12. Warschau III: Necropolis (Mediabook bonus track, in cooperation with ARDITI)

Tot in aceasta saptamana s-au mai lansat Angelus Apatrida - Hidden Evolution si Otherwise - Peace At All Costs, urmand ca saptamana viitoare sa se lanseze Napalm Death - Apex Predator - Easy Meat, Periphery - Juggernaut: Alpha/Omega si Toundra - IV.



MARDUK online:
http://www.marduk.nu
http://www.myspace.com/truemarduk
http://www.facebook.com/mardukofficial



Contact Universal Music Romania:
office@umusic.ro
http://www.facebook.com/umusicro
http://www.facebook.com/CenturyMediaRomania
http://www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Top