Noutăți și comunicate

MarkOne1 & The Brothers lanseaza EP-ul ”All4One” in format digital

16 noiembrie 2015
MarkOne1 & The Brothers lanseaza EP-ul ”All4One” in format digital
”All4One”, primul EP al trupei de Rap Metal MarkOne1 & The Brothers, a fost lansat prin Universal Music Romania Digital Distribution, acesta fiind acum disponibil pentru download și streaming la adresa de mai jos:

https://UMRDD.lnk.to/all4one

Pe acest EP se regasesc patru piese ce abordeaza subiecte sociale (Talharie pe fata, Baricadati intrarea), uniunea si solidaritarea dintre membrii trupei, cu toate ca reprezinta genuri muzicale diferite (Calibrul nostru), dar si subiectul scurgerii inevitabile a timpului (Interstelar).

Cel mai recent video de pe acest EP a fost produs pentru melodia „Baricadati intrarea”: https://www.youtube.com/watch?v=1wb1RlQHawc&feature=youtu.be

Inregistrarile au fost efectuate in studiourile DadiuStudio (Spania) si All in One (Romania), iar coperta este realizata de artistul Ionut George Andrei (DHOPEdesign).



Trupa MarkOne1 & The Brothers s-a infiintat la sfarsitul anului 2014 si este compusa din cunoscutul rapper MarkOne1 si chitaristii Flavius Suciu si Toni Dijmarescu (ambii ex. Screaming Heads). Mai putin obisnuit este faptul ca tot ce tine de partea de compozitie si productie muzicala se face online deoarece MarkOne1 locuieste in Romania, iar Flavius Suciu si Toni Dijmarescu in Spania, respectiv Germania. Poate chiar din aceasta cauza respectul pentru munca fiecaruia in parte este foarte mare, timpul acordat compozitiilor si inregistrarilor fiind folosit foarte efectiv de catre cei trei.

Tracklist:
  1. Calibrul nostru (feat. ZilaMike)
  2. Talharie pe fata
  3. Baricadati intrarea (feat. MCoco)
  4. Interstelar

Facebook
MarkOne1: http://www.facebook.com/Mark1One
The Brothers: http://www.facebook.com/KillaDad

Contact Universal Music Romania:
office@umusic.ro
http://www.facebook.com/umusicro
http://www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top