Noutăți și comunicate

MarkOne1 & The Brothers lanseaza “Talharie pe fata”

18 septembrie 2015
MarkOne1 & The Brothers lanseaza “Talharie pe fata”
O cobinatie intre Hip-Hop si Rock, MarkOne1 & The Brothers este un proiect puțin neobișnuit pe piața muzicală românească, din care fac parte cunoscutul rapper MarkOne1 impreuna cu chitaristii Flavius Suciu si Toni Dijmarescu. In noul single “Talharie pe fata”, care marcheaza inceputul colaborarii cu Universal Music Romania, se vorbeste despre problemele apasatoare din Romania, instrainarea padurilor si a zacamintelor, dezmembrarea sau lasarea in paragina a industriei si, cel mai trist, nepasarea celor care pot opri toate acesta. Dictati de constiinta, luptam prin muzica.



“Tâlhărie pe față” (melodie ce va fi inclusa pe viitorul EP “All4One) poate fi ascultata in exclusivitate pentru streaming audio la Zonga, aici: http://smarturl.it/talharie-pe-zonga
Download link: http://smarturl.it/talharie-pe-itunes

Deasemenea, a fost produs si un videoclip ce poate fi vizionat aici:

http://www.youtube.com/watch?v=VD8AmPuZo-Y

MarkOne1 declara:
Pana in anul 2001 am trait in America (Los Angeles) si Mexic – am stat mai exact 27 de ani in strainatate. M-am intors plin de sperante sa-mi fac o noua viata in tara mea natala, Romania. Ma uitam la stiri pe diverse posturi si ma bucuram cand vedeam ca sunt facute public diverse probleme si sunt dezbatute pe posturile TV. Nu a durat insa mult si am realizat ca era vorba doar de stiri pentru a face rating si ca infractorii vor scapa nepedepsiti. Cred ca mai grav este ca cei de la putere sunt pana la urma si cei care vand tara, ne distrug viitorul si lasa in urma numai “praful de pe toba mare” pentru urmatoarele 5 generatii. Se distrug fabricile, se vinde petrolul romanesc, gazele naturale si bogatiile de la Rosia Montana - care are cel mai mare zacamant de aur si metale pretioase din Europa. Pentru bani sunt in stare sa lase strainii sa extraga gazele de sist prin fracturare hidraulica si sa defriseze padurile pentru a vinde lemnul in Occident. Ma doare ca nu ne exploatam resursele si dam dreptul unor straini sa ne distruga tara. Aproape ca nu mai pot sa ma uit la stiri, m-am saturat sa vad cum cei de la putere sunt prinsi furand, fiind ulterior eliberati, iar tara nu recupereaza un leu de la ei.

Am o famile si ma gandesc la ei. Baiatul meu are 4 ani, oare ce va ramane pentru el peste 20 de ani, oare ce-i va oferi aceasta tara, ce viitor va avea?

Din cauza asta am ajuns sa fac din nou piese cu teme politice. Am mai avut in 2004 o piesa numita “Cei mai corupti”, care a avut un impact destul de mare si a fost difuzata in heavy rotation timp de un an pe toate posturile. Imi pare rau ca nu pot sa fac mai mult, dar asta sunt: fac muzica, fac ce stiu mai bine.

Ii dedic piesa aceasta baiatului meu si generatiei lui si sper sa atrag atentia publicului, a celor ce gandesc la fel, pentru ca doar noi putem schimba ceva.

Trebuie sa fim uniti, trebuie sa fim patrioti, trebuie sa ne trezim, Romanie!
#romanianuedevanzare



Contact:
MarkOne1: http://www.facebook.com/Mark1One
The Brothers: http://www.facebook.com/KillaDad

Contact Universal Music Romania:
office@umusic.ro / vlad.busca@umusic.com
http://www.facebook.com/umusicro
http://www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top