Noutăți și comunicate

MEMORIES OF APOLLO a lansat single-ul 'Hurricane'

12 iunie 2021
MEMORIES OF APOLLO a lansat single-ul 'Hurricane'
Trupa rock Memories of Apollo a lansat noul single Hurricane, pe 4 iunie 2021. Piesa este disponibilă pe toate platformele de streaming și este al 2-lea single al trupei.

Noua piesă este o abatere de la stilul single-ul de debut, It's Fine To Fail, fiind mai degrabă o melodie Alternative Metal. Combinând ritmuri de trap, chitare electrice, growl și cântat curat, Hurricane aduce un amestec de stiluri pentru a menține fiecare parte a piesei fresh.

Versurile vorbesc despre cum încercăm uneori să-i ajutăm pe cei dragi, deși aceștia nu vor să se ajute pe ei înşişi, chiar dacă toată negativitatea lor ne pune si pe noi la pământ.

Trupă: MEMORIES OF APOLLO
Cântec: HURRICANE
Data lansării: 4 iunie 2021
Preview: https://soundcloud.com/memoriesofapollo/memories-of-apollo-hurricane
Lyric video: https://www.youtube.com/watch?v=6C5Mm1KGcRU


Trupa Bucureșteană Memories of Apollo a prins viață în timpul pandemiei și a început să creeze melodii prin intermediul internetului. Dragostea lor pentru trupe precum A Day To Remember, Bring Me The Horizon, Foo Fighters, Linkin Park și nevoia de a nu-și pierde mințile pe timpul lockdown-ului au dus la un amestec eclectic de stiluri precum Pop Rock, Alternative Metal și Pop Punk. Fiecare dintre primele 3 single-uri va avea un stil diferit.

www.memoriesofapollo.com
www.facebook.com/MemoriesofApollo
www.instagram.com/memoriesofapollo


Evenimente recomandate

Top