Noutăți și comunicate

Metallica va transmite un concert acustic Live, pe 14 noiembrie

11 noiembrie 2020
Metallica va transmite un concert acustic Live, pe 14 noiembrie

Sambata, 14 noiembrie 2020, de la ora 24:00, Metallica va transmite "Live & Acoustic From HQ: Helping Hands Concert & Auction " in direct din California.

Show-ul va fi primul eveniment pay-per-view al trupei, iar sumele stranse vor merge catre fundatia caritabila "All Within My Hands ", fondata de membrii Metallica pentru a-i ajuta pe cei nevoiasi.

Concertul poate fi urmarit prin achizitionarea biletelor de la urmatorul link: 2nu.gs/Metallica

Pretul unui bilet porneste de la 14.99 USD si va permite sa urmariti spectacolul oricand, timp de 48 de ore.
https://www.youtube.com/watch?v=K-70bLfsU1o
De asemenea, fanii pot ajuta si prin participarea la licitatia organizata de trupa, de unde pot achizitiona merchandise si memorabilia cu semnaturile membrilor Metallica. Licitatia este deschisa pana pe 20 noiembrie si te poti inregistra aici pentru participare si actualizari.

Concertul va fi al doilea show acustic de acest gen organizat de Metallica cu scopul strangerii de fonduri pentru fundatia All Withing My Hands, o fundatie non-profit, infiintata de trupa pentru a ajuta comunitatile care au sustinut formatia de-a lungul anilor. Doar in 2020 AWMH a donat deja 645.000 de dolari catre fonduri care ii ajuta pe cei afectati de COVID-19, precum si pentru organizatii caritabile care ii ajuta pe cei din industria divertismentului si a ospitalitatii, care si-au pierdut locurile de munca in urma pandemiei.

Metallica nu este la prima initiativa de acest gen, trupa alaturandu-se inclusiv actiunilor caritabile locale desfasurate in tarile in care a concertat de-a lungul anilor. In 2019, Metallica a venit la Bucuresti in cadrul unui eveniment organizat de Emagic, parte din turneul World Wired Tour, ce a batut recorduri, fiind nu doar cel mai rapid vandut eveniment din Romania, dar si cel mai mare de pe Arena Nationala, in urma caruia trupa a donat 250.000 de euro Asociatiei Daruieste Viata, pentru construirea primului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania.

Eveniment Facebook: facebook.com/events/779815349475966



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top