Noutăți și comunicate

Neon Prophecies vor canta in deschiderea concertului Bucovina si Dordeduh de la Arenele Romane

13 iulie 2021
Neon Prophecies vor canta in deschiderea concertului Bucovina si Dordeduh de la Arenele Romane
Va reamintim ca trupa Bucovina revine cu un concert pe scena Arenelor Romane din Bucuresti. Invitatii speciali ai trupei sunt Dordeduh, care revin in Bucuresti dupa o absenta indelungata, aducand cu ei piese de pe cel mai recent album, intitulat Har.

Doua categorii de bilete sunt deja sold out, urmeaza si a treia!

In deschiderea concertului vor urca cei de la Neon Prophecies. Povestea trupei este una simpla dar plina de pasiune si motivatie pentru muzica. In martie 2019 Victor Manescu face un anunt in care doreste sa-si intemeieze o trupa de thrash metal, classic heavy metal. In cuvinte putine, ceva old school. La acest anunt au raspuns Alex si Andrei (chitara + tobe) iar in scurt timp au aparut si Victor (bass) cu Vaggelis (voce).

Pe masura ce au trecut timpul si repetitiile, acordajul a continuat sa scada, elemente moderne de synth au inceput sa apara, iar trupa gasise o noua directie cu foarte mult potential. De la old school la synthcore/metalcore am facut un pas imens, imbratisat de toti membrii. Backround-ul muzical si experienta anterioara a fiecaruia fac din aceasta trupa un grup inchegat, cu un sound original.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Pretul biletelor:
  • presale, primele 200 de bilete costa 59 de lei - SOLD OUT
  • presale 1, urmatoarele 200 de bilete costa 69 de lei - SOLD OUT
  • presale 2, urmatoarele 200 de bilete costa 79 de lei - Aproape sold out
  • presale biletele costa 89 lei
  • la intrare biletele costa 100 de lei
Se pun in vanzare 2500 de bilete, in total.

Zona Acces General ofera locuri atat in picioare cat si cu loc in sectoarele K si E. Daca veti cumpara un bilet Acces General, puteti sa stati unde doriti (sau in picioare sau jos).

Accesul cu umbrele este interzis.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top