Noutăți și comunicate

ARTmania Festival 2024 va avea loc in perioada 26-28 iulie

26 - 28 iulie 2024
ARTmania Festival 2024 va avea loc in perioada 26-28 iulie
ARTmania Festival 2024 va avea loc tot la Sibiu, in perioada 26-28 iulie 2024. Editia 2023 a fost una din cele mai reusite editii de pana acum, iar biletele pentru editia 2024 s-au pus deja in vanzare.

Update : KORN si Spiritbox vor canta pe scena ARTmania Festival 2024 !

Aceste trupe se adauga lineup-ului deja anuntat, asadar, in perioada 26 - 28 Iulie 2024, ii veti puteti vedea in Piata Mare din Sibiu si pe Satyricon, The Flower Kings, Borknagar, Monuments si Taine. Castigatorii showcase-ului, care vor concerta de asemenea in cadrul festivalului sunt Alpha Q si Awake the Demons.

Ne asteapta multe surprize si va recomandam sa va achizitionati biletele din timp, via iabilet.ro! sau via artmaniafestival.ro.

Program ARTmania Festival 2024, pe zile:

Vineri, 26 iulie 2024
  • Satyricon
  • The Flower Kings
  • Alpha Q
  • 3 noi trupe vor fi anunțate în curând
Sâmbătă, 27 iulie 2024
  • Korn
  • Spiritbox
  • Borknagar
  • Monuments
  • TAINE
  • Awake The Demons
Duminică, 28 iulie 2024
In curand.

Ne vedem la Sibiu in 2024, vom reveni cu mai multe detalii in curand!
https://www.artmaniafestival.ro/


DESPRE ARTmania FESTIVAL

ARTmania Festival, primul festival românesc care a dezvoltat în România ideea de îmbinare dintre artă și divertisment, reprezintă o platformă dedicată promovării tuturor formelor de expresie artistică inspirate din cultura rock.

Începând cu 2006, ARTmania s-a consacrat drept principal promotor regional al proiectelor muzicale contemporane. Muzica este componenta de bază, dar reprezintă doar o parte din experiența pe care ARTmania Festival a dorit să o ofere iubitorilor de artă din România și din străinătate.

Încă de la început, ARTmania a fost gândită ca o platformă culturală care să ofere publicului diverse evenimente și moduri de a experimenta forme variate de expresie artistică, precum concerte, expoziții, lansări de carte și proiecții de film.

Fiind cel mai longeviv festival rock din România și una dintre mărcile cu cea mai îndelungată tradiție de pe scena culturală regională, ARTmania și-a conturat propria identitate prin intermediul unui concept îndrăzneț și al unui ambient special: Piața Mare a uneia dintre cele mai frumoase cetăți medievale din Estul Europei.

ARTmania explorează mereu drumuri noi, capitalizând experiența edițiilor anterioare, la care au concertat, între alții, Steven Wilson, Serj Tankian, Devin Townsend, Dream Theater, Opeth, Die Toten Hosen, Nightwish, Within Temptation, Apocalyptica, HIM, Gathering, The Sisters of Mercy, Lacuna Coil, Helloween, Lacrimosa, Poets of the Fall și Deine Lakaien.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top