Noutăți și comunicate

Concert aniversar Luna Pătrată by Alina Manole - 15 ani

29 martie 2024
Concert aniversar Luna Pătrată by Alina Manole - 15 ani
Alina Manole va susține un concert aniversar Luna Pătrată - 15 ani la Sala Gloria din Bucuresti, vineri, 29 martie 2024, de la ora 19:30.


Informații despre eveniment

Luna Pătrată este în anul ei de cristal. Alina Manole a inventat această planetă magică acum 15 ani, iar astăzi, Luna Pătrată înseamnă muzică, poezie și povești. Adică șapte albume de autor (și încă unul în lucru), două cărți de poeme, două cărți-serial de poveste pentru copii, un audiobook și multe proiecte pentru alți muzicieni români.

Aniversarea Lunii Pătrate este de fiecare dată un eveniment special, în eleganța clasică a Alinei Manole și a genului muzical folk-jazz pe care l-a consacrat. Anul acesta întâlnirea de sărbătoare va avea loc pe 29 martie, la ora 19:30, în Sala Gloria din București (strada Bucovina 6).

Pe scenă, alături de cantautoare, vor fi: Alexandru Cismaru (chitare), Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (chitară bas), Alexandru Matei (clape) și, invitat special, pianistul Raul Kusak.

Cât despre povestea serii, vă spunem de acum cã playlistul va include și multe dintre cântecele viitorului album în varianta ce va fi înregistrată în studio iar surprize plăcute s-ar putea să apară, mai ales că este și aniversarea "inventatoarei" de planetă! Vă așteptăm cu inima toată!

Bilete în vanzare exclusiv prin iabilet.ro. Presale până pe data de 8 martie, pe post de mărțișor.
Mai multe detalii despre Alina Manole: www.alinamanole.ro
Foto afiș: Cristian Șuțu


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top