Noutăți și comunicate

Concert Luna Amara si Doomsday Astronaut in club Quantic

16 noiembrie 2023
Concert Luna Amara si Doomsday Astronaut in club Quantic
Luna Amara și Doomsday Astronaut vor susține un concert în Club Quantic din București, joi, 16 noiembrie 2023, de la ora 20:00.


Informații despre eveniment

Bilete:
  • 65 lei - acces general - presale – până pe 15.11.2023 inclusiv -> https://bit.ly/46WZ84Z
  • 80 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 16.11.2023 oline și la intrare
Deși încă avem dificultăți în a normaliza realitatea faptului că Luna Amară există de 23 de ani, suntem ajutați constant de mesajele care vin deseori dinspre public, mesaje in care suntem rugați să cântăm o piesă sau alta. Realizăm, astfel, că s-au adunat deja 7 albume și câteva zeci de piese, unele mai cunoscute, altele mai puțin. Ne e imposibil să le cântăm mereu pe toate. Așa că ne limităm la cele cu cea mai mare "priză". În acest concert, însă, playlist-ul va fi alcătuit, în majoritate, tocmai din piesele cântate mult mai rar, sau aproape deloc, in ultimele două decade. Tu ce piesă de la Luna Amară ai vrut să auzi în concert, dar nu s-a întâmplat niciodată?...
Doomsday Astronaut este o trupa instrumentala de metal progresiv. Proiectul este infiintat in februarie 2022 de catre chitaristul Waqas Ahmed. Doomsday Astronaut castiga marele premiu la concursul Posada Rock 2022. Waqas Ahmed primeste premiul pentru cel mai bun chitarist in cadrul concursului metal la Constelatii Rock 2023. Doomsday Astronaut impresioneaza juriul si publicul cu melodiile memorabile si cu virtuozitatea lor. In ultimul an Doomsday Astronaut a cantat in festivaluri importante, precum Metalhead Meeting, Posada Rock, Rock La Mures, Astra Rock Festival si Sound Art Festival. Trupa sibiana a impartit scena cu trupe legendare ca Pantera, Leprous, The Haunted, Paradise Lost, Venom, Sodom, Carcass si Attila. Doomsday Astronaut este in turneul de promovare al noului album "DJENT DJINN". Trupa promite un spectol exploziv si o prestatie scenica plina de virtuozitate.


Evenimente recomandate

Top