Noutăți și comunicate

Seigmen confirmati la Tons of Rock 2024

8 noiembrie 2023
Seigmen confirmati la Tons of Rock 2024
Una dintre cele mai distinctive trupe rock din Norvegia - Seigmen - va canta la Tons of Rock în 2024!

Seigmen din Tønsberg a fost un furnizor de melancolie grea, magnifică și captivantă inca din anula 1989. În 2024, se vor împlini 30 de ani de la succesul trupei cu versiunea cover a piesei „Hjernen er alene” de deLillo și de la ulteriorul album cu numarul 3 - „Total”, unde a luat nastere adevăratul sunet care a propulsat trupa Seigmen drept una dintre cele mai caracteristice și populare trupe rock din țară.

Lista realizărilor plecand din acel punct este lungă: Seigmen a câștigat premiul Spellemann pentru rock deja la mijlocul anilor 90 cu albumul clasic „Metropolis”. În 2008, au devenit prima trupă norvegiană invitată să cânte la Opera House. În 2021, chitaristul și vocalistul Marius Roth Christensen a facut un efort solid în „Stjernekamp”. Au câștigat chiar și premiul de artist al municipalității Vestfold!

Acum vin în sfârșit la Ekeberg și la Tons of Rock. Și nu numai atât! Vor veni si cu muzică nouă.
Este o plăcere să pot spune că acum dăm ultima tușă unui nou album, „Resonance”, căruia i s-a dat o dată de lansare de 12 aprilie 2024. Nerăbdătorii pot aștepta cu nerăbdare primul single, care va fi lansat încă de pe 15 noiembrie
spune Seigmen.
Grupul Seigmen este cunoscut pentru baza sa mare și dedicată de fani, fani care nu au uitat că „fani” este prescurtarea de la „fanatici”.
Credit foto: Bjørn Opsahl.


Evenimente recomandate

Top