Noutăți și comunicate

TYR anuntati ca headlineri la ROCK the Camp 2024

7 decembrie 2023
TYR anuntati ca headlineri la ROCK the Camp 2024
Týr este prima trupă internațională anunțată drept cap de afiș la ROCK the Camp 2024.

Týr este o trupă de folk metal din insulele Feroe, înființată în 1998. Luându-și numele de la Týr, zeul războiului în religia nordică, muzica lor puternică și unică este un amestec de mai multe stiluri și melodii heavy metal cu elemente din folclor, iar subiectul lor se învârte aproape în întregime în jurul tradiției, mitologiei și istoriei vikingilor.
https://youtu.be/fu2bgwcv43o?si=nzTALzy6GQ-2sxP6
ATENȚIE! Începând cu data de 7 Decembrie se pun la vânzare ABONAMENTELE de trei zile in PRESALE, la prețul de 200 lei, disponibile pe site-ul ambilet.

Ediția a IV-a a festivalului ROCK the Camp se va desfășura în perioada 28-30 Iunie 2024, la Cluj-Napoca, intr-o locație superbă, la Camping Colina.

Festivalul ROCK the Camp este singurul festival de Rock OPEN AIR din Cluj-Napoca, este un brand deja foarte cunoscut ce oferă muzică și entertainment de calitate!
În fiecare an creștem și ne propunem să aducem în fața publicului, trupe de calibru internațional, dar scopul principal este să promovăm la aceasta ediție scena rock clujeană. Ediția a IV-a a festivalului, vine cu multe surprize și nume cu rezonanță ce urmează să fie dezvăluite pas cu pas!
spun organizatorii de la Asociația Monday Shadows din Cluj-Napoca.
https://facebook.com/events/s/rock-the-camp-2024/1129219018460645/


Evenimente recomandate

Top