Noutăți și comunicate

Noi confirmari si facilitati la Blaj aLive - doua zile de festival pe Campia Libertatii

13 mai 2014
Noi confirmari si facilitati la Blaj aLive - doua zile de festival pe Campia Libertatii
Aria Urbană, Impex, The Speakers, AnySound și Verde completează programul Scenei Mari de la Blaj aLive în cele două zile de festival de pe Câmpia Libertății din weekendul 7-8 iunie 2014. Noi confirmări pentru Scena Electronica precum și alte surprize vor fi anunțate în zilele următoare.



Blaj aLive 2014 oferă îndrăgostiților de libertate posibilitatea de a sta la cort, într-o zonă de camping care se va deschide vineri, 6 iunie, de la ora 12:00 și va avea grijă de publicul Blaj aLive campat până luni, 9 iunie, ora 12:00. Campingul va fi pregătit cu toate facilitățile pentru călători, iar amatorii de ciclism au acces și spații de parcare pentru biciclete. În plus, membrii organizațiilor de ciclism partenere ale festivalului vor beneficia de acces gratuit la Blaj aLive dacă ajung pe două roți la festival din alte orașe ale țării.



Prețul unui abonament simplu, valabil pentru cele 2 zile de festival, este 30 de lei, iar prețul unui pachet ce include camping și parcare este de 50 de lei, însă într-un număr limitat. Biletele sunt disponibile atât în rețelele MyTicket și Eventim, cât și pe platformele iabilet.ro și shop.artmania.ro. Pentru informații detaliate vă așteptăm pe blajalive.ro și facebook.com/blajalive.



Blaj aLive este un proiect inițiat de către Bosch-Rexroth, organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Blaj și Consiliul Județean Alba, prin Centrul de Cultură "Augustin Bena" Alba, proiect dezvoltat de ARTmania Events.



Parteneri media: Radio Zu, Zile si Nopti, Catavencii, Urban, iConcert, Vice, Evenimente in Cluj, Calendar Evenimente, 4inmasina, 9AM, Bestmusic, 220.ro, InfoMusic, Radio Lynx, The Pole Society, GeticaOOH, 121, Orasul Meu, Mobzine, MusicNights, SoFresh, Anyplace, MusicAddict, Sekazone, ArtActMagazine, Ziarul Unirea, MediasInfo, Informatia de Alba, Stiri & Reportaje Alba, Monitorul de Alba, InfoBlaj.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top