Noutăți și comunicate

Noua componenta a trupei Vespera

18 aprilie 2014
Formația Vespera are plăcerea sa anunțe cooptarea bateristului George Chereji și a chitaristului Richie Bordea. George este cunoscut pentru activitatea sa din trupele 13 Rituals si Symmetry (Tribut to Savatage), iar Richie este compozitor și chitarist cu studii muzicale de specialitate la Berklee College of Music.

1-Noua_componenta_a_trupei_Vespe_xp5QwHrQM.jpg

2-Noua_componenta_a_trupei_Vespe_R2c7EF1c.jpg

Prima apariție scenică a trupei in noua formulă a avut loc sambătă, 12 aprilie 2014, in Irish & Music Pub din Cluj Napoca, în calitate de invitată in cadrul evenimentului audiovizual Altar - S.O.S. Concertul s-a desfășurat într-o atmosferă excepțională, cei prezenți având ocazia sa urmarească un recital din care n-au lipsit binecunoscutele piese "Desert of the Real", "Mary of Bethany", "Your Weakness", "Point in the Circle" sau "Lullaby".

Înființată în 2005 la Cluj Napoca, Vespera a susținut numeroase concerte in Romania și a cântat în cadrul festivalurilor Peninsula, Artmania, Rock in Parc sau Maximum Rock Festival, alături de nume ca The Who, Lacrimosa, My Dying Bride, Leaves' Eyes, Within Temptation, etc.

De asemenea, trupa are în palmares mai multe premii, precum locul I la Maximum Rock - Suport pentru Underground in 2008, trofeul Posada Rock Festival in 2012, locul I la concursul Rock'N'Iasi in 2013. Tot în anul 2013, solistul Dudu Isabel a reprezentat metalul romanesc din Underground, în Mainstream, în cadrul emisiunii "Vocea Romaniei".

Primul lor album, "Desert of the real", a fost lansat in 2011, regăsindu-se în compoziții o varietate de stiluri muzicale - de la industrial, electro si hardcore, la oriental și metal. La momentul actual, Vespera lucrează la cel de-al doilea material full-lenght de studio.

Vespera înseamnă:
- Dudu Isabel - voce
- Dorin Panduru - voce și chitară
- Johann Hentz - chitară bass
- Andrei Calbajos - clape, synth, samples
- Richie Bordea - chitară
- George Chereji - tobe


Pentru mai multe informații, accesați paginile oficiale:
http://www.facebook.com/VesperaRomania,
http://www.reverbnation.com/vesperaromania,
http://www.youtube.com/vesperaromania,
http://www.myspace.com/vesperaromani


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top