Noutăți și comunicate

Oamenii de știință numesc o nouă specie de fosilă după Rotting Christ

6 noiembrie 2020
Oamenii de știință numesc o nouă specie de fosilă după Rotting Christ
Cercetătorii de la Muzeul de Istorie Naturală din Luxemburg au decis să numească o specie fosilă recent descoperită în onoarea lui Sakis și Themis Tolis, frontman-ul și toboșarul trupei grecești de black metal Rotting Christ.

Studiile doctorului Ben Thuy și ale dr. Lea Numberger au descoperit recent o nouă specie de stele fragile, iar acum au acordat numele Brezinacantha Tolis descoperirii lor după frații care au fondat formația din Atena, "pentru a onora abordarea lor neortodoxă, dar puternică a muzicii acestora."

(Credit de imagine: Muzeul de Istorie Naturală, Luxemburg)

"Ofiuroidele descrise aici merită în multe privințe un nume cu referință la Black-Metal", spun oamenii de știință. "S-au adunat în număr mare într-un mediu înfricoșător și toxic, deasupra rămășițelor moarte ale predecesorilor lor".

"Când am văzut prima oară steaua fragilă, am știut imediat că este ceva interesant", spun doctorii Ben Thuy și dr. Lea Numberger. "S-a dovedit a fi o specie nouă pentru știință și, așadar, am avut privilegiul să o numim. Odată cu alegerea numelui, am vrut să combinăm pasiunile noastre comune pentru știință și muzică și am decis să onorăm una dintre trupele noastre preferate. Noua fosilă aparține unui animal care a trăit într-un mediu întunecat și toxic în adâncurile unui ocean antic, așezându-se pe rămășițele predecesorilor lor morți. Acesta este black metal-ul pur! Numirea acestei specii după Sakis și Themis Tolis este modul nostru de a emite o recunoaștere academică a talentului și muncii lor. Acum ei dețin o mică bucată de nemurire, deoarece numele speciilor științifice sunt pentru eternitate. "

Sakis Tolis a răspuns onoarei, spunând: "Cele mai profunde mulțumiri comunității paleontologice și, în special, dr. Ben Thuy și dr. Lea Numberger, pentru numirea unei fosile cu numele meu! Aceasta este una dintre cele mai mari onoruri pe care le-am primit ca individ și muzician, și îmi oferă puterea de a continua să creez în aceste vremuri sălbatice. Brezinacantha Tolis se găsește în Muzeul de Istorie Naturală din Maastricht. Dacă sunteți aproape, aruncați o privire. "


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top