Noutăți și comunicate

Pentru prima data Clujul va avea propriul festival de muzica rock

28 - 29 iunie 2014
Pentru prima data Clujul va avea propriul festival de muzica rock
Pasionatii de rock vor avea un festival al lor: We Are Rocking The City! Prima editie a acestui eveniment va avea loc in perioada 28-29 iunie 2014 in Piata Unirii din Cluj-Napoca, unde se vor intalni pe aceeasi scena cele mai bune trupe rock romanesti.

Evenimentul este organizat de Amprenta cu sprijinul Primariei Municipiului Cluj-Napoca si sustinut de Napoca FM.

Alternosfera, Altar, Grimus, Mozart Rocks, Les Elephants Bizzares, Kumm, Roadkill Soda, Trooper, Luna Amara, Diamonds are Forever, Sky Swallows Challenger, Theory Of The Mind, Masterpiece (Metallica Tribute) sunt doar cateva din trupele care vor concerta pentru publicul iubitor de muzica rock.



"Am creat acest eveniment din dorinta de a veni in intampinarea publicului pasionat de cultura rock, cu tot ceea ce inseamna ea. In mod categoric, nu ne adresam doar celor impatimiti de hard rock, ci tuturor celor care doresc sa ia parte la un festival cu muzica buna si activitati de care, din pacate, nu se pot bucura prea des. Credem cu tarie ca rock-ul trebuie sa aiba un festival al sau.", declara Decebal Cotoc, in calitate de organizator.

Pe tot parcursul weekend-ului clujenii vor putea participa la evenimente inedite: workshop-uri, street art, skate park, bike show, arta urbana neconventionala, adventure, water wars, proiectie de filme.

Dupa cele doua zile in care clujenii au intrat deja in atmosfera muzicii rock, pe data de 30 iunie 2014 va concerta pe Cluj Arena celebrul Billy Idol. Bilete pe http://www.eventim.ro si in reteaua Eventim.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top