Noutăți și comunicate

Program concert Sólstafir la Kruhnen Musik Halle

19 martie 2019
Program concert Sólstafir la Kruhnen Musik Halle
Vă reamintim că Sólstafir va susține un concert în Kruhnen Musik Halle, marți, 19 martie 2019, începând cu ora 19:00. Trupa se află în turneu european și va fi acompaniată de orchestră.


Program și acces la Solstafir - The Midnight Sun: a Light in the Storm

  • 19:00 - Open doors
  • 20:00 - 20:50 - Sólstafir (primul set)
  • 21:10 - 22:15 - Sólstafir (al doilea set)
  • 22:15 - 02:30 - Afterparty în Rockstadt cu DJ Hefe


Sólstafir va susține încă un turneu european pentru a închide cercul în urma lansării albumului din 2017 - Berdreyminn - cel de-al șaselea album al trupei. La fel ca sfârșitul ciclului albumului 'Otta' - când au cântat albumul în întregime - partea de orchestră care a adăugat texturi ultimului material va fi prezentă pe scenă, în timp ce membrii Sólstafir vor readuce compozițiile greoaie din nou la viață.

Acest turneu va fi definit printr-o abordare diferită - atenția nu va fi în întregime către 'Berdreyminn'. Inspirația va fi, de asemenea, trasă dintr-un canon mai larg - o înclinare către partea mai slabă, spre sublim. Sólstafir și-a înconjurat mult timp publicul într-un val de emoție; aici ei vor ieși din cocon, apoi vor zbura liber la cer.

The midnight sun is rising. There is a light in the storm.


Concertul va avea loc în Kruhnen Musik Halle din Brașov. Cei care vor ajunge mai devreme pot socializa în clubul Rockstadt. Biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro sau fizic în punctele de prezență în teritoriu ale iabilet.ro și în clubul Rockstadt.

General Sale: 150 de bilete la prețul de 85 RON până în 23.03.2019
Door Sale: 100 RON în ziua evenimentului.

Minorii au accesul permis insoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top