Noutăți și comunicate

Program concert tribut QUEEN la Hard Rock Cafe

2 aprilie 2019
Program concert tribut QUEEN la Hard Rock Cafe

Va reamintim ca joi, 4 aprilie 2019, muzica formatiei Queen va rasuna din nou pe scena din Hard Rock Cafe. Joseph Lee Jackson revine in Romania dupa sold out-ul rasunator din 2018. Cel mai cunoscut imitator al lui Freddie Mercury a pregatit un spectacol nou pentru toti iubitorii legendarului solist si ai formatiei Queen.

Experienta va fi completata de participarea extraordinara a lui Craig Farley, chitarist considerat in Marea Britanie cel mai bun imitator al lui Brian May. Impreuna, Joseph Lee Jackson si Craig Farley promit ca ii vor oferi publicului din Romania o seara de neuitat, in care vor recrea atmosfera de concert cunoscuta acelora care i-au ascultat live pe Queen.

Program concert tribut Queen

  • 19:00 - Se deschid usile
  • 21:30 - Inalnirea cu formatia - valabil pentru posesorii de bilete VIP
  • 22:30 - Concert tribut Queen (concertul este impartit in doua reprize de 45 de minute fiecare)

Dupa show-ul din 4 aprilie 2019 de la Bucuresti, trupa va canta in 5 si 6 aprilie la Brasov si, respectiv, la Constanta.

Categoriile de bilete VIP si 1 sunt sold out. Se mai gasesc bilete numai la categoriile 2 si 3. In ziua concertului veti putea cumpara bilete numai de la intrare.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Stațiile de Plată SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii, sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Hard Rock Cafe București se afla in parcul Herastrau, Șoseaua Kiseleff, nr. 32.

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top