Noutăți și comunicate

Program lansare Trooper: Stefan cel Mare - Poemele Moldovei

14 februarie 2019
Program lansare Trooper: Stefan cel Mare - Poemele Moldovei

A mai ramas o zi pana la concertul Trooper din clubul Quantic. Muzicienii lanseaza albumul cu numarul noua, "Stefan cel Mare - Poemele Moldovei". Detinatorii de bilete Vip sunt asteptati sambata, 16 februarie 2019, la ora 12:30, la clubul Quantic, pentru a participa la probele de sunet alaturi de formatie.

Biletele au următoarele preturi:

  • 30 de lei in presale (pana vineri, 15 februarie)
  • 50 de lei in ziua concertului
  • 100 categoria VIP (SOLD OUT) - include un tricou Trooper, poster semnat, poza individuala cu trupa, participare la probele de sunet, intrare in sala cu 30 de minute inainte de deschiderea oficiala a usilor.

Cei cu Golden Card au acces gratuit la concert.

Program:
Open Doors Vip - 19:30
Open Doors - 20:00
Trooper - 21:15

Trooper le-a pregatit fanilor sai o mare surpriza: un album nou, mult asteptat, si o lansare unicat in Bucuresti. "Stefan cel Mare - Poemele Moldovei" este disponibil inca din 1 septembrie 2018. Acest nou disc marca Trooper reprezinta o opera rock, a doua dupa "Vlad Tepes - Poemele Valahiei".

"Atunci cand am lansat ‘Vlad Tepes’, in 2009, aveam in minte sa faca parte dintr-o trilogie, insa fara sa forțăm aparitia următoarelor albume. Asa ca acum, dupa aproape 10 ani, a sosit momentul sa punem pe piata partea a doua. Avem o istorie interesantă, avem personaje istorice care au participat la constructia Europei asa cum o stim astazi. Astazi, mulți oameni nu mai conștientizează ca fara trecut nu poti avea viitor. Pe noi ne-au inspirat mereu personajele istorice, am fost fascinați de trecut și de poveștile care au creat prezentul", spune Alin Dincă, solistul Trooper.

Lansarea din București a albumului "Stefan cel Mare - Poemele Moldovei" va fi una cu totul speciala. Trooper va avea decoruri spectaculoase si invitati celebri la aceasta sărbătoare ce se anunta unica. "Vrem sa construim o poveste, sa ii facem pe cei din public sa plece intr-o calatorie alaturi de noi. Am folosit toate oportunitatile oferite de muzica pentru a incerca sa proiectam efectiv imagini prin note", a mai adaugat solistul.

În cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume de studio, a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni, în peste 700 de concerte, şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Facebook - https://www.facebook.com/TrooperRocks

Site - www.trooper.ro

Pagina eveniment - https://www.facebook.com/events/1883470455277605/

Instagram - https://www.instagram.com/trooperromania/

YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=0t2GjI7vAQA

Bilete-https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-lanseaza-albumul-stefan-cel-mare-poemele-moldovei-34377



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top