Noutăți și comunicate

Program și reguli de acces la concertul Robin and the Backstabbers

29 noiembrie 2019
Program și reguli de acces la concertul Robin and the Backstabbers
Sâmbătă, 30 noiembrie 2019, Arenele Romane din București (cort încălzit) vor găzdui concetrul trupei Robin and the Backstabbers, concertul de lansare al celui de-al treilea album din trilogia Bacovia Overdrive: Vladivostok. Invitați speciali ai evenimentului vor fi Silent Strike, Iordache și Environments.

Bletele la concert se găsesc online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iaBilet, la prețul de 95 de lei în avans și 110 lei la intrare. Elevii și studenții beneficiază strict online de bilete la 50 de lei, în baza carnetului vizat la zi.

Accesul publicului în incinta Arenelor Romane se va face prin intrarea din Parcul Carol începând cu ora 18.00. Concertele vor incepe la ora 19.30 și se vor desfășura după următorul program:

  • 19:30 - 20:10 Concert Environments
  • 20:10 - 21:00 Concert Iordache
  • 21:20 - 22:10 Concert Silent Strike
  • 22:30 - 00:30 Concert Robin and the Backstabbers
  • 00:45 - Meet & Greet cu trupa la standul de merch


Reguli de acces:

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Toate biletele sunt cu loc în picioare. Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului. Lista de invitați va fi valabilă până la ora 22.30. Accesul elevilor și studentilor cu bilete la preț redus se face în baza carnetului de student/ elev vizat la zi. Accesul persoanelor cu dizabilitati este gratuit în baza copiei după buletin și a certificatul de handicap.

Va exista o zonă de garderobă în incinta. Ghiozdanele și rucsacurile se vor lăsa acolo, nefiind permis accesul cu acestea în cortul încălzit.

Posesorii de pachete cu CD sau tricou inclus vor primi la intrare jetoane pe baza cărora vor putea ridica produsele de la standul de merchandise, din interiorul cortului încălzit.

Accesul copiilor sub 10 ani este gratuit și este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid. De asemenea, vă recomandăm să aveți la dumneavoastră un act doveditor al vârstei copilului (copie).

Zona de concert are o singură zonă de acces și cinci ieșiri de siguranță marcate corespunzător. În incinta Arenelor Romane va fi prezent un punct de prim ajutor.

Fumatul în cortul încălzit al Arenelor Romane și pe culoarul de access este interzis. Se fumează doar în locurile special amenajate.

Este interzis accesul cu arme sau obiecte contondente, sticle, conserve, alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul Arenelor Romane, accesul cu materiale inflamabile, artificii, canistre pe gaz, umbrele (concertul are loc în cort încălzit), animale de companie.

Este interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziționarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.

https://robinandthebackstabbers.ro/

https://noitoti.ro/



Evenimente recomandate

Top