Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces la METALHEAD Awards 2015, Arenele Romane

26 ianuarie 2016
Program si reguli de acces la METALHEAD Awards 2015, Arenele Romane
Sambata, 30 ianuarie 2016, irlandezii de la PRIMORDIAL sunt invitatii speciali ai galei de decernare ale premiilor METALHEAD Awards la Arenele Romane din Bucuresti, in cortul incalzit. Alaturi de irlandezi, vor canta si Bucovina, Diamonds Are Forever si For The Wicked.



Irlandezii revin in Romania la cererea publicului dupa showul fenomenal de la METALHEAD Meeting 2015 si vor fi premiati de catre METALHEAD pentru cel mai bun si mai iubit album al anului 2015 in Romania: "Where Greater Men Have Fallen". De asemenea, Bucovina, Diamonds Are Forever si For The Wicked, alaturi de multe alte nume vor fi premiate pentru castigarea METALHEAD Awards 2015 !

Gala va fi prezentata de Lemi Black!



Va invitam sa cititi mai jos regulile de acces si programul evenimentului dar si multe alte informatii utile despre concert. La concertul de la Arene vom avea la vanzare merch oficial al treupelor cat si merch-ul oficial Metalhead.

ATENTIE: FUMATUL IN CORT ESTE INTERZIS ! Se fumeaza doar in locurile special amenajate la iesirea din cort.



ACCES

Portile Arenelor Romane se deschid la ora 18:30 iar concertele incep la ora 19:00

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu ora 18:30 dar puteti veni la orice ora doriti sa vedeti trupele preferate, portile fiind deschise pana la finalul concertului

Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Odata intrati in incinta Arenelor Romane nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit si este permis doar daca acetia sunt insotiti de unul dintre parini, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Accesul minorilor cu varste SUB 12 ani este permis pe baza de bilet si doar insotiti de un adult posesor de bilet valid.

Zona de concert din cort are o singura zona de acces si cinci iesiri de siguranta marcate ca atare. Normele de siguranta le gasiti mai jos La locatie va fi prezent un cort de prim ajutor. Arenele Romane dipus de garderoba.



LISTA COMPLETA DE PREMII

  • Best Romanian Metal Newcomer - For The Wicked
  • Best Romanian Metal Show - Cargo 30 de ani la METALHEAD Meeting 2015
  • Best Romanian Metal Band - Bucovina
  • Best Romanian Metal Video - Trooper - In ziua a opta
  • Best Rock Radio Show - Alin Dinca si Rock This Way la Rock FM
  • Best Metal Single Show - Sabaton la Arenele Romane
  • Best Romanian Metal Album - Bucovina - Nestramutat
  • Best Rock Temple - fabrica
  • Best Romanian Festival - Rockstadt Extreme Fest
  • Best Romanian Emerging Festival - Festivalul Posada Rock
  • Best Romanian Rock Ambassador - Goodbye To Gravity
  • Best International Metal Festival - Wacken Open Air
  • Best International Metal Video - Behemoth - The Satanist
  • Best World Metal Artist - Iron Maiden
  • Best World Metal Album - Iron Maiden - The Book Of Souls
  • Best Metal (r)Evolution - Bucovina - lansare Nestramutat
  • Best Underground Ambassador - Vlad Busca & Metal Trib
  • Premiul pentru cea mai curajoasa trupa - Diamonds Are Forever
  • METALHEAD's Choice in 2015 - Primordial



INFORMATII UTILE

Este interzis in zona de concert:
- accesul cu arme sau obiecte periculoase
- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
- umbrele (concertul are loc in cort incalzit)
- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);
- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la festival.

Vanzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumparate din zonele special amenajate. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. La vanzare puteti gasi bere Ciuc, Strongbow, Silva Neagra, bere fara alcool, bere cu arome, apa, diverse sucuri, long drink-uri, energizante, cafea, hotdogi, nachos, popcorn si multe altele



PROGRAM

DOORS: 18:30
For The Wicked 19:00 - 19:40 - 40 min
Diamonds Are Forever 20:00 - 20:40 - 40 min
Bucovina 21:10 - 22:30 - 80 min
PRIMORDIAL 23:00 - 00:30 - 90 min



MASURI DE SIGURANTA

Pentru a avea parte de un concert in siguranta, Arenele Romane dispun la cort de 4 iesiri de urgenta si inca una in spatele scenei. Exista iluminat automat in caz ca se ia curentul. De asemenea, vom avea si 2 pompieri la concert si stingatoare de incendiu de jur imprejurul cortului.

De asemenea, vor fi oameni de paza la toate iesirile de urgenta din Cort. Doua dintre ele duc in gangurile clasice iar patru dintre ele pe scarile care urca inspre iesirile de urgenta catre coronament care dau in parc.

De asemenea, inainte de fiecare concert vor fi sedinte de PSI cu tot stafful si echipele care lucreaza la concert. Incercam sa facem asta si inainte de fiecare trupa de pe scena sau printr-un mesaj inregistrat care sa ruleze in pauze pe difuzoare. De asemenea, cortul este dintr-un material ignifug. Capacitatea la acest concert va fi limitata la 1500 de persoane !



OBLIGATIILE PUBLICULUI

  • sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor,
  • sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburatoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;
  • sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta;
  • sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;
  • publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta ansamblului construit, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor;
  • sa fumeze numai in locurile fara pericol de incendiu, special amenajate si marcate.



BILETE

Biletele pentru showul METALHEAD Awards 2015 pot fi gasite in format electronic pe http://www.iabilet.ro si eventim.ro si in format fizic in retelele iabilet (http://www.iabilet.ro/retea) si Eventim la pretul de 60 de lei.

Reteaua de puncte fizice: Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinul V Generation din Sun Plaza, Magazinele IQBox, Uman si Agentiile Perfect Tour din toata tara. Humanitas, Carturesti, Magazinele Vodafone si Orange, Germanos, Sala Palatului dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara.

Online pe http://www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara dar si prin ordin de plata.



Un eveniment marca METALHEAD


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top