Noutăți și comunicate

Program si reguli de acces pentru Inregistrat in Romania 2 la Arenele Romane

29 mai 2014
Program si reguli de acces pentru Inregistrat in Romania 2 la Arenele Romane
Înregistrat în România 2, evenimentul dedicat "cremei"rock-ului alternative de la noi din țara, va avea loc mâine la Arenele Romane din Capitală.

Alternosfera, Omul Cu Șobolani, Luna Amară și Niște Băieți au pregătit pentru acest eveniment un line-up plin de surprize și momente unice, care sperăm să îi bucure pe fanii care și-au anunțat prezența la eveniment.

De la primele piese ale trupelor, cele mai cunoscute hituri, piese noi sau piese mai puțin cântate în concerte, recitalurile celor patru trupe sunt programate după cum urmează:

18.00 - 19.00 - warm-up Dj Hefe
19.00 - 19.45 - Niște Băieți
20.00 - 21.20 -€€ Luna Amară
21.30 - 22.50 €€- Omul Cu Șobolani
23.00 - 01.00 - Alternosfera

De asemenea, amintim participanților la eveniment că accesul la concert se va face pe baza unui bilet valid. Biletul asigură accesul unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se face accesul trebuie păstrat pe toată durata concertului. Copii cu vasta sub 10 ani vor avea acces gratuit la eveniment, cu condiția ca adultul care îi însoțește să aibă asupra lui un bilet valid.

Ultimele bilete la evenimentul Înregistrat în România 2 mai pot fi achiziționate de pe myticket.ro, iabilet.ro, precum și din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, casa de bilete a Săƒlii Palatului, rețeaua de magazine Uman, agențiile de voiaj Perfect Tour.



În incinta Arenelor Romane este interzis accesul cu umbrele, mâncare, băutură, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, obiecte contondente, cuțite, arme, artificii, scaune, lanțuri, animale de companie.

Evenimentul este susținut de către Rock Fm. Berea oficială a muzicii live: Ciuc Premium.

Parteneri media strategici: Catavencii, Sunete, Hotnews.Ro, Bestmusic, Infomusic, Metalhead.

Parteneri media: Alternativ.ro, Anyplace.ro, b365.ro, Blog de Rocker, Concerte-azi.ro, Cooperativa Urbană, Feeder, Getlokal.com, Hipmag.ro, iconcert.ro, inoras.ro, Jurnal Rock, Koolhunt, Let's Rock, Mahmur.info, Metalfan, Metropotam, Mixtopia, Moshpit.ro, Musicnights.ro, Neapărat.ro, Orasulm.eu, Regie-live.ro, RockSounsd.ro, RoEvents.ro, Studentie.ro, Sub25.ro, TraiesteMuzica.ro, Urban.ro, Veiozaarte.ro, Ziare.com.



Pentru mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1471645473052869


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top