Noutăți și comunicate

Programul concertului Celelalte Cuvinte, din club B52

6 mai 2015
Programul concertului Celelalte Cuvinte, din club B52
Joi, 7 mai 2015, trupa Celelalte Cuvinte revine în capitală, la clubul B52, pentru o nouă repriză de hard rock, în cadrul primului concert de anul acesta din București.

Accesul în club se va face începând cu ora 21.00, urmând ca Space Needle - trupa de deschidere - să urce pe scenă de la ora 21.30. Concertul Celelalte Cuvinte va începe puțin după ora 22.00, iar trupa promite două ore de rock dedicate albumului Armaghedon și celor mai hard piese marca Celelalte Cuvinte.

Biletele pot fi cumpărate online, exclusiv pe http://www.IaBilet.ro și în rețeaua fizică IaBilet.ro (Magaznul Muzica, Magazinele IQBox și Uman, Agențiile Perfect Tour, dar și pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour și Mega Image).

De asemenea, acestea se vor putea cumpăra și de la intrare, la prețul de 30 de lei.

În plus, trupa a pregătit o surpriză fanilor: pe lângă ediția remasterizată a CD-ului Armaghedon, la concert se vor putea cumpăra un număr limitat de tricouri, ediție de colecție, dedicate albumului Armaghedon. Tricourile vor avea prețul de 50 de lei.

Evenimentul din data de 7 mai va fi dedicat albumului Armaghedon, lansat în 1994 și va fi unul "sângeros", promite trupa. Celelalte Cuvinte va cânta toate piesele de pe Armaghedon.

Invitați speciali vor fi cei de la Space Needle, o trupa de alternative grunge bucureșteană, care va urca pe scenă înainte de Celelalte Cuvinte.

După concert urmează after party: Tărăboi De Joi @ B52, cu intrarea liberă.

Concertul, produs și organizat de Dark Side Booking Academy în parteneriat cu Club B52, face parte din seria de evenimente Dark Side Nights JOI @ B52, ce a ajuns la cea de-a zecea ediție.

Dark Side Nights este o nouă platformă muzicală menită să promoveze scena muzicală romanească și să întărească, pe cat posibil, relația dintre public și trupe. Astfel, Dark Side Nights se va desfăsura joia, la Club B52, unde vor concerta trupe romanești consacrate, dar și trupe din noul val, aparținând tuturor genurilor muzicale, unicul scop fiind mediatizarea fenomenului muzical și nicidecum mercantilizarea lui.

Eveniment recomandat de Rock FM

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/339809046212842/

https://www.facebook.com/celelaltecuvinte

https://www.facebook.com/spaceneedleofficial


Evenimente recomandate

Top