Noutăți și comunicate

Programul concertului Phil Campbell and The Bastard Sons din această seară la Club Quantic, București

3 septembrie 2018
Programul concertului Phil Campbell and The Bastard Sons din această seară la Club Quantic, București
Publicul pasionat de metal și rock'n'roll are ocazia să se întâlnească azi cu Phil Campbell, legendarul chitarist de la Motorhead, în Quantic Club din București. Acesta va susține un show alături de noul său proiect, Phil Campbell and The Bastard Sons, iar în deschidere vor cânta RoadkillaSoda și Damage Case.

Biletele încă mai pot fi achiziționate de pe iabilet.ro la prețul promoțional de 70 de lei. La intrare în club, prețul acestora va fi de 90 de lei.

Programul concertului:
  • Open doors: 18:30
  • Damage Case: 19:15
  • RoadkillSoda: 20:00
  • Phil Campbell and The Bastard Sons: 21:10


Cu un nume extrem de sugestiv, "Phil Campbell and the Bastard Sons" este un grup compus din Phil Campbell, cei trei fii ai săi, Todd, Dane și Tyla, și vocalistul Neil Starr. Albumul de debut urmează să fie lansat la începutul lui 2018, via Nuclear Blast Records, și va fi intitulat "The Age Of Absurdity".

După un 2017 încărcat pentru trupă, cu numeroase show-uri în jurul lumii - inclusiv în deschidere la Guns ‘n' Roses, Airbourne, Hawkwind și Rob Zombie, plus concerte în cadrul Hellfest, Sweden Rock, Download Madrid, Tons of Rock și multe alte fest-uri - Phil Campbell "and the Bastard Sons" se pregătesc pentru un turneu de promovare a albumului. Show-urile live sunt o adevărată sărbătoare Rock'N'Roll, având în vedere că, alături de materialul propriu, în repertoriul trupei se regăsesc mai multe piese clasice Motörhead și, ocazional, cover-uri Black Sabbath, ZZ Top sau David Bowie! Pe scurt, concertul "Phil Campbell and the Bastard Sons" din Quantic trebuie bifat de orice fan Motörhead.

https://www.youtube.com/watch?v=3c9k2xzd8aY
Phil Campbell a început să cante la chitară la vârsta de 10 ani inspirat de idolii săi, printre care îi amintește pe Jimi Hendrix, Tony Iommi, Jimmy Page, Jan Akkerman sau Michael Schenker. În 1984, după ce Brian Robertson a părăsit Motörhead, Lemmy a organizat o serie de audiții pentru a găsi un nou chitarist. La final, iconicul bassist voia să aleagă între Michael "Würzel" Burston și Phil Campbell, dar după ce i-a auzit cântând împreună, s-a decis să-i angajeze pe amândoi. Würzel a părăsit trupa în 1995, dar Phil a rămas alături de Kilmister și Motörhead, lănsând nu mai puțin de 16 albume până la moartea lui Lemmy, în 2015, eveniment care a consemnat și desființarea trupei.

Site official: www.philcampbell.net
Pagina evenimentului pe FB: https://www.facebook.com/events/185411665345941


Evenimente recomandate

Top