Noutăți și comunicate

Proiectul Tivodar lanseaza Autoportret - primul album de studio

27 mai 2014
Proiectul Tivodar lanseaza Autoportret - primul album de studio
Marți, 27 mai 2014, sunteți invitați la Teatrul Elisabeta începând cu ora 20:00 unde are loc concertul de lansare a primului album de studio al trupei Proiectul Tivodar, intitulat Autoportret.

Prețul unui bilet este de 30 lei. Rezervări si informații: 0727.703.703. Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta și online pe Bilet.ro
Adresa Teatrul Elisabeta : Bd. Regina Elisabeta, Nr. 45, etaj Ii, 050018 Bucuresti, Romania.



Inima bate folk, auzul îndeamnă spre blues, rock progresiv și poezie iar rezultatul este un amestec greu de definit, imposibil de omis, unic în peisajul muzical românesc.

Proiectul Tivodar îți rămâne în minte pentru muzica bazată în egală măsură pe versuri atent scrise și părți instrumentale complex stratificate. Dueluri de voci, viori sau chitări sunt susținute de o secțiune ritmică ludică și explozivă, rezultatul final conturându-se în egală măsură că aparținând de mainstream și underground.

Anul 2014 găsește formula muzicală în faza finală a definirii propriei identități muzicale. După 4 ani de la debut (timp în care formula a progresat treptat de la duo la un format cu 7 muzicieni pe scenă), Proiectul Tivodar se pregătește pentru lansarea primului album, intitulat "Autoportret".

Înregistrările materialului de debut au fost făcute sub îndrumarea lui Adrian Cristescu - unul dintre cei mai talentați și inimoși ingineri de studio din România, în studioul Maxima Records.

Invitați la sesiunile de înregistrări au fost Claudiu Nașu' Purcărin (Sistem, Nightlosers) - tobe și Mihai Dan Picu (Blade Strings) - violoncel. Piesele au fost mixate de către Adrian Cristescu iar materialul a fost masterizat în Statele Unite ale Americii de către inginerul de sunet Andrew Mitchell, Audio Bay mastering.

Concertul de lansare va avea loc în data de 27 mai 2014, începând cu ora 20:00, pe scena Teatrului Elisabeta din București iar albumul va fi disponibil in seara evenimentului, în punctul de vânzare special amenajat. Ulterior concertului de lansare, albumul va putea fi achiziționat online atât în format fizic cât și în format digital. Doritorii pot contacta echipa utilizând adresa de email proiectul.tivodar@gmail.com sau vizitand http://proiectultivodar.wix.com/music

Formula de scenă:
- Åžtefan Tivodar - voce, chitară ritmică, muzicuțe
- Alex Nichita - vioară, chitară ritmică / solo
- Ioana Purcărea - voce
- Daniela Curcan - vioară / keyboards
- Alex Cismaru - chitară ritmică / solo
- Alex Neagu - tobe/percuție
- Mihai Movileanu - bas

Invitați:
- Claudiu Nașu' Purcărin
- Sași Vușcan
- Blade Strings

Mai multe detalii la https://www.facebook.com/pages/Art-PhOtO-StudiO/164867820195581


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top