Noutăți și comunicate

Purple Caravan scoate un videoclip pentru piesa Light it Up

1 octombrie 2019
Purple Caravan scoate un videoclip pentru piesa Light it Up
După mai bine de un an de tăcere în ceea ce privește materialele de studio, formația craioveană Purple Caravan scoate un videoclip pentru piesa "Light it Up", piesă ce deschide albumul lor de debut "Spirit of The Sun". Albumul va fi lansat pe 19 octombrie, in Cult Music Club, Craiova. Plină de fuzz și energie, "Light it Up" este făcută să rupă stereotipurile asociate genului stoner rock, caracterizat în repetate rânduri de riffuri lente și pasaje liniare. Stoner rock-ul, mai mult decât un gen de muzică, este o stare, fie ea plină de energie sau adormită și visătoare, și asta se va reflecta și pe album" sunt cuvintele cu care băieții din Purple Caravan descriu percepția lor asupra genului. Puteți urmări clipul aici: https://youtu.be/4aAY25AMU18

Detalii despre Purple Caravan


Înființată în anul 2017, Purple Caravan este o formație de stoner rock, cu influențe vizibile de alternative rock, doom și psychedelic rock. Deși este o trupă încă tânăra, Purple Caravan, pionieri ai genului abordat pentru orașul Craiova, au împărțit scena cu formații precum RoadKillSoda, Gorilla Pulp, Fry Days, The Noise Figures, sau Perihelion, participând și la SoundArt Festival 2019. Sunetul formației este heavy, psihedelic, plin de energie și fuzz. Liniile vocale puternice și riffurile grele și melodioase au atras la concerte atât interesul oamenilor familiarizați cu stoner rock-ul, cât și pe al celor pentru care acest gen de muzică era complet străin.

Attitude and drive, wrapped up in a fuzzy package of sonic mayhem and low end. With half of our name paying tribute to the legendary psychedelic Jimi Hendrix and the other half to the almighty Black Sabbath. We are Purple Caravan!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top