Noutăți și comunicate

RESITA ROCKS a lansat un nou single alaturi de Octavian Vita Horvath

21 octombrie 2018
RESITA ROCKS a lansat un nou single alaturi de Octavian Vita Horvath
"A God Damn Life", noul single al proiectului RESITA ROCKS, este disponibil pe platformele de streaming si download (Spotify, Apple Music, Amazon, iTunes, Google Play, Deezer): https://UMRDD.lnk.to/AGodDamnLife

Piesa apartine in original trupei SCREAMING HEADS, probabil cei mai cunoscuti reprezentanti ai rockului resitean. Octavian "Vita" Horvath de la IMPLANT PENTRU REFUZ si BLAZZAJ, in calitatea sa de invitat special, a reusit prin talentul sau sa-i dea un suflu nou acestei piese, compusa si cantata prima oara acum aproape 25 de ani.

Infiintata in 1994, odata cu boom-ul stilurilor Hardcore si Rap Metal, SCREAMING HEADS si-a castigat destul de rapid popularitarea in fata publicului si a presei datorita pieselor cu texte inspirate din realitate si al show-ului energic.
Albumul de debut, "Traind Degeaba", a aparut in anul 1996 si a fost inregistrat in componenta Alecu Lörincz (voce), Flavius Suciu (chitara si voce), Toni Dijmarescu (chitara), Lucian "Dio" Adam (bass) si Catalin Gavrila (tobe). Al doilea material discografic, EP-ul "PNV", ar fi trebuit sa fie editat de casa de discuri Electrecord, insa acest lucru nu s-a mai concretizat. In 2006, dupa o pauza de aproape 10 ani, a fost lansat mini-albumul "A Real Live", ce contine 6 piese inregistrate in concert, iar in 2012, albumul "Reinforced", acesta din urma fiind distribuit de Universal Music Romania: https://umrdd.lnk.to/ScreamingHeads-Reinforced

Octavian "Vita" Horvath: "In primul rand, as vrea sa spun ca pe Toni si Flavius ii cunosc de peste 20 de ani si ii respect ca oameni si ca muzicieni, asa ca fost incantat cand m-au chemat in proiectul RESITA ROCKS. Oricare proiect in care ma implic inseamna pentru mine o noua provocare si sper ca fanii vor fi incantati de aceasta piesa puternica, cu mesaj, dur, taios, realist".

Proiectul RESITA ROCKS s-a infiintat in 2016 la initiativa muzicienilor Toni Dijmarescu, Adrian Nitulescu si Flavius Suciu, ce si-au propus sa promoveze artistii si trupele rock din Banatul Montan.
Datorita faptului ca proiectul se desfasoara exclusiv online (cei trei locuiesc in tari diferite - Romania, Spania si Germania), inregistrarile sunt realizate separat, fiind apoi mixate si masterizate de Flavius Suciu in studioul DadiuStudio, aflat in localitatea spaniola Alcossebre.

Proiectul grafic este realizat de artistul Radu Damian, cunoscut printre altele pentru colaborarile sale cu trupele BUCIUM pe albumul "Miorita" si GOODBYE TO GRAVITY pe albumul "Mantras Of War".



YouTube: https://youtu.be/7F2nHg5Uwn8
Resita Rocks pe Facebook: www.facebook.com/ResitaRocks
Resita Rocks pe Spotify: https://bit.ly/ResitaRocks

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top