Noutăți și comunicate

Resita Rocks anunta albumul de debut

25 iulie 2020
Resita Rocks anunta albumul de debut
Infiintat in 2016 de Toni Dijmarescu, Flavius Suciu si Adrian Nitulescu, trei prieteni si muzicieni ce locuiesc acum in tari diferite - Romania, Spania si Germania -, RESITA ROCKS a fost conceput ca si un proiect al carui scop a fost sa reinregistreze (mai bine zis, sa restituie), cateva dintre piesele compuse de cele mai bune trupe rock ce au activat in Banat intre anii '80 si '90, dar care nu au avut posibilitatea de a-si inregistra sau lansa materialele in conditii profesionale in acea vreme.

Bucurandu-se de contributia multor invitati speciali, personalitati cunoscute ale scenei rock romanesti (Ovidiu Anton, Calin Pop de la CELELATE CUVINTE, Costin Adam de la PHOENIX si multi altii), RESITA ROCKS au lansat o serie de single-uri, distribuite digital de Universal Music Romania.

Loud Rage Music anunta pe data de 4 Septembrie 2020 lansarea acestora in format fizic, sub forma unui CD ce va contine 11 piese (cele lansate pana acum, plus alte doua piese noi). Albumul va purta titlul "Nascuti din foc", un nume cu trimitere directa la vechiile traditii industriale ale Resitei.

Chitaristul Toni Dijmarescu a declarat, referitor la viitoarea lansare: "Suntem foarte bucurosi sa ne vedem piesele lansate sub forma unui album, mai ales ca nici prin cap nu ne-ar fi trecut asta cand am infiintat "micul nostru proiect". Am fost intrebati chiar foarte des daca va avea loc vreodata o lansare in format fizic, mai ales ca majoritatea invitatilor nostri nu au activat niciodata in afara trupelor din care fac parte. Chiar am vazut artworkul complet, realizat de Radu Damian (GOODBYE TO GRAVITY, WHITE WALLS, BUCIUM) si arata fantastic. Va fi un release cu totul si cu totul special!".



Aici gasiti cel mai recent single, "Never Let Go", lansat impreuna cu Ovidiu Anton (castigatorul preselectiei nationale Eurovision in 2016 si liderul grupului ANTON):
https://youtu.be/MCU_FyPEwkc

Mai multe informatii despre lansare vor urma curand, pana atunci puteti urmari RESITA ROCKS la linkurile de mai jos:

Facebook: https://www.facebook.com/ResitaRocks
Stream/download: https://umrdd.lnk.to/ResitaRocksPR


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top