Noutăți și comunicate

Resita Rocks lanseaza piesa Never Let Go impreuna cu Ovidiu Anton

15 februarie 2020
Resita Rocks lanseaza piesa Never Let Go impreuna cu Ovidiu Anton
Dupa o pauza creativa, Resita Rocks lanseaza prin Universal Music Romania Digital Distribution single-ul "Never Let Go", o colaborare cu Ovidiu Anton, castigatorul selectiei nationale Eurovision 2016 si liderul grupului ANTON.


Despre "Never Let Go"

"Never Let Go" a fost interpretata in original de grupul resitean Ramses, activ intre anii 1990-1994, timp in care a obtinut premii la aproape toate festivalurile la care a participat (premiul 2 la festivalul de la Bacau 1992, premiul 3 la festivalul SamRock 1992, premiul 2 la festivalul Posada 1992, premiul special pentru voce la festivalul SamRock 1993, acordat solistei Dana Borteanu). A trecut prin mai multe schimbari de componenta, cei mai importanti membri fiind insa Florin Mihart (voce, 1990-1992), Dana Borteanu (voce, 1992-1994), Sorin Birsan (chitara), Daniel Trotea (clape), Florin Mares (bass) si Lucian Brazdau (tobe).

La inregistrarile noii versiuni au mai participat muzicienii Adi "Snake" Gambara (clape) si Sorin Birsan, chitaristul original al grupului Ramses (actualmente stabilit in Canada), care interpreteaza un solo fulminant.

Ovidiu Anton:
Am aflat acum ceva timp de Resita Rocks din mediul online. Bineinteles, mi-a starnit curiozitatea, dar in primul rand aprecierea pentru insasi initiativa celor implicati in acest proiect. Ca sa constientizam unde suntem astazi si sa alegem catre ce ne indreptam, eu cred ca trebuie sa ne cunoastem trecutul. Mai mult decat atat, sunt convins ca oamenii care au crescut cu muzica acelor ani vor fi incantati sa o reasculte, iar cei care nu au auzit-o pana acum poate vor avea o revelatie sau macar o referinta in plus. Pentru mine a fost o experienta foarte frumoasa, am descoperit in acesti artisti mult suflet pentru muzica rock si dragostea pentru ceea ce inseamna acasa. Nu ai cum sa nu respecti asta. Cu siguranta, Resita Rocks!


Proiectul Resita Rocks a fost infiintat in 2016 de catre Toni Dijmarescu, Flavius Suciu si Adrian Nitulescu, ce si-au propus sa promoveze muzica trupelor rock care au activat in Banatul Montan intre anii ’80 si ’90 (Screaming Heads, Silex, Transrock, Pentru Voi, Attis, Necroticism, Ramses).
Cei trei locuiesc in tari diferite (Romania, Spania si Germania), inregistrarile fiind efectuate separat si apoi mixate si masterizate de Flavius Suciu in studioul sau, DadiuStudio, aflat in localitatea spaniola Alcossebre.

Grafica este realizata de artistul Radu Damian, cunoscut printre altele pentru colaborarile sale cu Goodbye to Gravity, Bucium, Dinumbra sau Calin Pop (Celelalte Cuvinte).



Discografie Resita Rocks: https://UMRDD.lnk.to/ResitaRocksPR
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=MCU_FyPEwkc Facebook: www.facebook.com/ResitaRocks


Contact U Rock / Universal Music Romania

urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top