Noutăți și comunicate

Rise Against lansează The Gost Note Symphonies, Vol. 1

29 iulie 2018
Rise Against lansează „The Gost Note Symphonies, Vol. 1, un material care reunește versiuni reinterpretate ale celor mai cunoscute piese pe care trupa le-a scris vreodată – încluzând „Faint Resemblance (de pe albumul „The Unraveling, 2001), „Audience of One sau piesa-fenomen „Savior („Appeal to Reason, 2008), dar și câteva cântece extrase de pe „Wolves, album lansat de formație în 2017, ce a debutat ca #1 în clasamentele Billboard’s Alternative, Top Rock și Hard Rock Albums.

The Ghost Note Symphonies, Vol. 1 este deja disponibil pe toate platformele digitale și în format fizic, pe CD și vinil.
https://umusic.lnk.to/RiseAgainstPR



Rise Against va începe turneul „Mourning in Amerika pe 28 iulie, turneu care va debuta cu un concert memorabil la RBC Echo Beach, Toronto. În cadrul „Mourning in Amerika Tour, trupa va fi însoțită și de câțiva invitați speciali, AFI și Anti-Flag, care îi vor acompania pe membrii Rise Against în spectacolele de la Coney Island Amphitheatre (Brooklyn, 1 august), Red Rocks Amphitheatre (Denever, 15 septembrie) și Five Point Amphitheatre (Irving, 30 septembrie). Pentru detalii adiționale, fanii sunt rugați să acceseze http://www.riseagainst.com.

(1)RiseAgainstlanseazThe_0SjWdjIq.jpg
În momentul în care „The Gost Note Symphonies, Vol. 1 a fost anunțat, Kerrang! a prezis că materialul „Va fi incredibil! și a catalogat versiunea stripped-down a piesei „House On Fire ca fiind minunată. În completarea lansării albumului, Rise Against a făcut publice și videoclipurile versiunilor de la „House On Fire și „Voices Off Camera. De asemenea, trupa a lansat și clipul piesei „Miracle – un material a cărui varianta originală se regasește pe „Wolves.

În vederea producerii „The Ghost Note Symphonies, Vol. 1, Rise Against s-a întâlnit cu Bill Stevenson și Jason Livermore la Blasting Room, în Fort Collins, alături de care a înregistrat și câteva dintre albumele anterioare. Membrii trupei - Tim McIlrath (voce/chitara ritmica), Joe Principe (bass), Zach Blair (chitarș) și Brandon Barnes (tobe) – și producătorii și-au unit forțele pentru a crea o abordare cu totul și cu totul inedită asupra acestui material discografic.

Acestea sunt cântecele care ne-au făcut ceea ce suntem astăzi. Versiunile lor stripped-down nu fac decât să le pună și mai mult în lumina reflectoarelor. În timpul procesului de creație, ne-am pus întrebări precum: , declară Tim McIlrath.

În demersul trupei de a crea „The Ghost Note Symphonies, Vol. 1 s-a alăturat o serie întreagă de artiști, muzicieni care dau culoare clasicei palete instrumentale folosite pănă în prezent de Raise Against, prin adăugarea sunetelor de vioară, violă, stand-up bass și ukulele.

Odată cu reinterpretarea trecutului glorios al trupei, Rise Against privește și spre viitor, dovadă stând lansarea single-ului „Megaphone, al cărui videoclip a fost realizat în colaborare cu Indecline, un colectiv artistic activist.

Track Listing – The Ghost Note Symphonies, Vol. 1
  1. The Violence („Wolves)
  2. Audience Of One („Appeal to Reason)
  3. Faint Resemblance („The Unraveling)
  4. House On Fire („Wolves)
  5. Like The Angel („Revolutions per Minute)
  6. Miracle („Wolves)
  7. Savior („Appeal to Reason)
  8. Wait For Me („Endgame)
  9. Far From Perfect („Wolves)
  10. Voices Off Camera („Revolutions per Minute)


Evenimente recomandate

Top