Noutăți și comunicate

Rockstadt Extreme Fest 2015 la Rasnov

12 - 15 august 2015
Rockstadt Extreme Fest 2015 la Rasnov
Intre 12-15 august 2015, Rockstadt Extreme Fest isi va intampina publicul cu peste 40 de formatii de talie internationala pe parcursul a patru zile de festival, spectatorii avand acces in continuare la o lista completa de activitati menite sa ofere una din cele mai friendly si complete experiente open air din Romania. Spre vanzare exista doar abonamente ce asigura accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului.

Din motive logistice ce tin de traseul turneului european si imposiblitatea de a ajunge in Romania in luna august, formatia Carnifex a fost nevoita sa isi anuleze participarea la festival. Pentru a oferi fanilor ocazia de a vedea grupul american in acest an, impreuna cu managementul trupei am decis sa programam doua concerte Carnifex in Romania, dupa cum urmeaza:

27 iulie - Club Daos, Timisoara
28 iulie - Club Rockstadt, Brasov



Mai multe detalii despre evenimente vor fi disponibile in scurt timp. Formatia Cattle Decapitation a decis din pacate sa isi anuleze intreg turneul european, insa avem promisiunea unui turneu in aceasta toamna in care vom incerca sa includem cel putin un concert in Romania. Un comunicat al trupei arata: "Due to delays with regards to the release of our upcoming album, we are forced to alter our touring plans for 2015. We look forward to coming back next year in 2016 for festival season."



In acest moment, trupele confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest sunt:

AT THE GATES (Suedia), MOONSPELL (Portugalia), BIOHAZARD (SUA), ENSIFERUM (Finlanda), ENSLAVED (Norvegia), COMBICHRIST (SUA), MARDUK (Suedia), KATAKLYSM (Canada), BRUJERIA (Mexic), TAAKE (Norvegia), NE OBLIVISCARIS (Australia), WHITE WALLS (Romania), KRISIUN (Brazilia), BE'LAKOR (Australia), SUICIDAL ANGELS (Grecia), VULTURE INDUSTRIES (Norvegia), DIRTY SHIRT (Romania), DOWNFALL OF GAIA (Germania), HARAKIRI FOR THE SKY (Austria), JINJER (Ucraina), ROADKILLSODA (Romania), MINDTHREAT (Grecia), FLESHWORLD (Polonia), TACIT FURY (Rusia), CARONTE (Italia), ABIGAIL (Romania), SEDNA (Italia), THE FADING (ISRAEL), THE THIRTEENTH SUN (Romania), ARGUS MEGERE (Romania), TIARRA (Romania), HOLY MOTORS (Romania), TRANSCEATLA (Romania), PINHOLES (Romania), SCARS OF A STORY (Romania), CLITGORE (Romania), CRIMENA (Romania), BLACKSHEEP (Romania), ROPEBURN (Romania) + PROIECTUL DRUM STAGE.



Organizatorii subliniaza faptul ca nu exista nici de aceasta data bilete disponibile pentru o singura zi, decizia avand ca motivatie dorinta de a oferi un line-up cat mai mare, la un pret cat mai accesibil. Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt disponibile atat in reteaua nationala cat si distributie internationala.

Pretul abonamentelor este urmatorul:
• 16 februarie - 12 iulie - 160 lei
• 13 iulie si pe durata festivalului - 200 lei
• Categoria VIP BACKSTAGE – 300 lei - meet and greet cu artistii

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 pot fi achizitionate online de pe:

• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;
• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.
• easytickets.ro - sistem de print at home, disponibil in Romania
• ticketino.com - sistem de print at home, retea internationala (https://www.ticketino.com/Default.aspx?id=28&eventid=38318&lang=en)



Direct din Mexic, supergrupul Brujeria se intoarce in Romania dupa o absenta de 3 ani, de aceasta data cu un nou material discografic ce va fi lansat sub egida Nuclear Blast Records. In aceeasi componenta alaturi de Shane Embury (Napalm Death) si Jeff Walker (Carcass), cartelul mexican promite un show realmente extrem pe scena festivalului din Rasnov.

Ne Obliviscaris au fost de departe cea mai ceruta trupa de publicul festivalului, fapt pentru care am respectat cerintele si iata ca australienii ajung in premiera in Romania, la Rockstadt Extreme Fest. Iar cererea nu este intamplatoare, amestecul inedit intre muzica progresiva si sonoritatile death metal au transformat acest grup in unul din cele mai 'vanate' proiecte in scena metal si presa de specialitate, fapt pentru care Ne Obliviscaris sunt in acest moment prezenti pe afisele celor mai importante evenimente de profil din Europa.

Pentru a treia oara consecutiv, Roadkillsoda vor fi prezenti pe scena festivalului pentru o doza serioasa de stoner, prezenta ce marcheaza un rezultat direct al reactiilor primite in cadrul ultimelor doua editii. Din Italia, o prezenta demna de urmarit, Sedna, un amestec interesant intre sonoritati post-metal si black-metal.

Blacksheep sunt pregatiti sa urce pentru prima data pe scena unui festival in ritm de death n roll, in timp ce timisorenii din Argus Megere revin in atentia publicului dupa o pauza indelungata. Lista confirmarilor o incheiem cu Ropeburn, grup bucurestean aflat si el la prima aparitie de festival, un amestec de sonoritati hardcore, punk sau sludge. Ultimele confirmari la festival vor fi anuntate in curand.

Mai multe detalii la http://www.rockstadtextremefest.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top