Noutăți și comunicate

S-a incheiat Maximum Rock Festival 2015. Organizatorii pregatesc editia de anul viitor

21 octombrie 2015
S-a incheiat Maximum Rock Festival 2015. Organizatorii pregatesc editia de anul viitor
A treia editie indoors a Maximun Rock Festival a luat sfarsit duminica, dupa 4 zile care au zguduit Bucurestiul cu acordurile explozive de metal ce s-au auzit de la Arenele Romane si din Club Colectiv.

Anul acesta, formatiile care au urcat pe scena au fost Epica, Annihilator, Sirenia, Septicflesh, Skalmold, Kistvaen, Dimlight, Hteththemeth, Enemy of Reality, The Silent Wedding, Harlott, Archer, Tiarra, Hatemode, Elarmir, Gothic, Crimena, Target si Lupu'Cel Rau.

Si de data aceasta, feedback-ul formatiilor participante a fost foarte bun. Primele reactii au aparut deja si trupele au vrut sa le comunice fanilor impresiile lor. Cateva ne-au oferit urmatoarele declaratii:

"Epica s-a distrat de minune in Romania. Scena a fost amplasata intr-o locatie foarte cool, un fel de stadion cu design antic. Am vazut atat de multe fete bucuroase in primele randuri, lucru care ne-a facut si pe noi fericiti. Toata lumea si-a facut treaba iar echipa a fost foarte devotata si prietenoasa." - Mark Jansen de la Epica

"Un festival fantastic, un staff grozav si fani pe masura. In mod clar, unul dintre cele mai bune festivaluri metal!" - Jeff Waters de la Annihilator

"Maximum Rock Festival 2015 a fost un eveniment exceptional. Inca o data, publicul metal din Romania a dovedit ca este unul dintre cele mai pasionate din Europa. Sper ca ne vom putea intoarce in Bucuresti in viitorul apropiat, la o noua editie a Maximum Rock Festival." - Björgvin Sigurðsson de la Skalmold

Organizatorii se pregatesc deja pentru editia din 2016 a Maximum Rock Festival. In cel mai scurt timp, va fi dezvaluita o prima formatie participanta!

Dorim sa multumim pe aceasta cale tuturor celor care au sprijinit evenimentul, partenerilor, fanilor devotati si echipei de productie, precum si, desigur, trupelor care, ca intotdeauna, au dat tot ce au avut mai bun pe scena.

Suntem bucurosi ca, in fiecare an, festivalul creste, strangand un numar din ce in ce mai mare de participanti. Vrem, de asemenea, sa le multumim celor care au respectat decizia de a nu se fuma in cortul de la Arenele Romane, precum si in food court.

Va asteptam la Maximum Rock Festival 2016, care va avea loc tot in luna octombrie, in aceeasi schema de 4 zile. Mai multe detalii vor fi dezvaluite in viitor!

FITI CU OCHII PE NOI AICI!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=CSdVaerWU18



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top