Noutăți și comunicate

SEPTICFLESH la Rockstadt ExtremeFest

15 mai 2013
SEPTICFLESH la Rockstadt ExtremeFest
SEPTICFLESH, cel mai reprezentativ nume al scenei de death metal simfonic din Grecia completeaza afisulul Rockstadt Extreme Fest. Grecii vor concertala Rasnov pe 31 august 2013.

SEPTICFLESH va incanta publicul prezentla Rasnov cu un amalgam perfect de riffuri clasice, pasaje instrumentale sofisticate si aranjamentele orchestrale complexe, toate imbinate in maniera ideala pentru a crea o atmosfera muzicala sumbra, cu accente goth si intruchipari tenebroase.

SEPTICFLESH a luat fiinta in 1990 si a intrat pe piata cu EP-ul "Temple of the Lost Race" EP (1991), urmat in 1994 de primul material full length, "Mystic Places of Dawn" un album ce insemnat primul pas spre definirea identitatii formatiei.

Un nou punct de reper in activitatea SEPTICFLESH il reprezinta anul 2008, care a marcat revenirea trupei in atentia publicului, prin intermediul albumului

"Communion, " materialul ce a dus soundul formatiei spre un nou nivel de rafinament.

Cel mai recent material full length "The Great Mass, " a fost lansat in 2011 si este considerat apogeul simbiozei dintre death metal si aranjamentele simfonice. De altfel, trupa a colaborat cu Orchestra Filarmonicii din Praga pentru realizarea acestui material, care este cel de al saptelea full length din cariera formatiei.


SEPTICFLESH vine in Romania in urmatoarea formula:
- Seth Siro Anton (bass si voce)
- Christos Antoniou (chitara si aranjamente orchestrale)
- Sotiris Annunaki V (chitara si voce clean)
- Fotis Benardo (tobe)

Alte nume deja confirmate pentru ROCKSTADT EXTREME FEST sunt PRIMORDIAL (Irlanda), NAPALM DEATH (Anglia), DECAPITATED (Polonia), CARACH ANGREN (Olanda), TEXTURES (Olanda), INDIAN FALL (Ro), BUCOVINA (Ro), DELIVER THE GOD (Ro), FALSE REALITY (Ro) si CODE RED (Ro), KROW (Brazilia), SPIRITUAL RAVISHMENT (RO), ABNORMYNDEFFECT (Republica Moldova).

NAPALM DEATH (Marea Britanie), nume legendar ce detine suprematia mondiala pe segmentul grindcore, va concerta la Rasnov pe 30 august, trupa PRIMODRIAL (Irlanda), unul din numele cult ale scenei metal contemporane, va urca pe scena festivalului pe 31 august. CARACH ANGREN, cel mai reprezentativ nume al scenei olandeze de black metal va concerta pe 30 august. Iar TEXTURES va aduce in premiera in Romania sonoritatile progressive/death metal ce au consacrat-o in lumea intreaga, pe 31 august.

Rockstadt Extreme Fest se va desfasura la baza olimpica din Rasnov.

Rasnov este o statiune turistica din centru Romaniei, deservita de numeroase cai de acces. Localitatea Rasnov este un vechi orasel de inspiratie germana, situat la: 178 km de Bucuresti, 15 km de Brasov, 143 km de Sibiu, si 270 km de Cluj Napoca. Din nodul feroviar Brasov, orasul Rasnov este deservit de transport terestru (microbuz, autobuz).

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest, care va avea loc la Rasnov in
perioada 30 - 31 august 2013, sunt deja in vanzare:

Categoriile de pret sunt urmatoarele :

Perioada 01.04. - 17.08.2013
Abonamente - 70 lei
Bilete per zi - 50 lei

Perioada 18.08. - 30.08.2013 si la locatie, pe durata festivalului:
Abonamente - 100 lei
Bilete per zi - 65 lei


Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe: http://www.Biletoo.ro. http://www.blt.ro, http://www.bilete.ro, http://www.myticket.ro, http://www.eventim.ro, http://www.iabilet.ro si http://www.metalhead.ro/bilete


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top