Noutăți și comunicate

Show exclusiv Voivod în Flying Circus, Cluj-Napoca

13 septembrie 2018
Show exclusiv Voivod în Flying Circus, Cluj-Napoca
Joi, 13 septembrie 2018 legendara trupă Voivod va susține un concert exclusiv în Flying Circus. Show-ul face parte din turneul de promovare al noului album, intitulat The Wake. În deschidere vor cânta și Maggot Heart din Suedia. Nomad Events, organizatorul evenimentului va mai confirma o trupă de deschidere în curand.



Biletele pot fi achiziționate online la preț de 50 de lei (presale), iar în ziua evenimentului la 60 de lei.
https://www.youtube.com/watch?v=8ToK9VLJcxU


Noul album Voivod se înscrie tot în stilul progressive thrash, fiind considerat de membrii trupei ca o continuare naturală a EP-ului Post-Society din 2016.
În întâmpinarea noului album, pe 31 august, Voivod vor lansa un EP pentru piesa Always Moving. Materialul conține și o variantă live pentru Order of the Blackguards.
Voivod sunt considerați a fi una dintre cele mai creative trupe ale thrash metalului, cu o carieră ce începe din anii ’80. De-a lungul timpului, canadienii și-a modificat stilul de nenumărate ori, dar pot fi încadrați cel mai usor în zona progressive thrash metal.
Voivod - The Wake

Maggot Heart este un proiect în care activează Linnea Olsson, cunoscută pentru activitatea ei din The Oath și Grave Pleasures. Trupa a lansat albumul Dusk to Dusk la finalul anului trecut și a participat la editia 2018 a cunoscutului festival Roadburn.
https://maggotheart.bandcamp.com/



Biletele pot fi achizitionate la urmatoarele link-uri:
https://ambilet.ro/tc-events/bilete-voivod/
https://eventbok.ro/music/bilete-concert-voivod-flying-circus-13-septembrie
Pagina eventului pe facebook:
https://www.facebook.com/events/209740166415689/

Concertul este prezentat de NOMAD Events, Cavalleria Events și Flying Circus Cluj.


Evenimente recomandate

Top