Noutăți și comunicate

SolidarLocal Festival, Live, pe 1 mai pentru Daruieste Viata, powered by vStage si iaBilet.ro

1 mai 2020
SolidarLocal Festival, Live, pe 1 mai pentru Daruieste Viata, powered by vStage si iaBilet.ro
SolidarLocal Festival va avea loc LIVE (online) vineri, 1 mai 2020, pentru Daruieste Viata, powered by vStage si iaBilet.ro. Lista de trupe confirmate până în acest moment este: Umbra, AG Weinberger, Alessia Labate, Alex & The Fat Penguins, Alexu and The Voices Inside, Ana Maria Munteanu, Andrei Păunescu, Aya, BlueVelvet, Breathelast, Days of Confusion, Dl Goe, Dora Gaitanovici, Emeric Imre, Emilian, IOVA, Jean Gavril, Julie Mayaya, Jurjak, Just Another Lie, Les Elephants Bizarres, Liviu Teodorescu, Mădălina Petre, NAVI, Nicole Cherry, Pistol cu Capse, Phaser, RUA, Sea Section, Seredinschi, The Sonic Taste, Soul Serenade, Stema, The Kryptonite Sparks, Tiberiu Albu, Tobi Ibitoye, Vizi, We Singing Colors.


Informații despre SolidarLocal Festival

Pe 1 mai, îți dăm întâlnire la SolidarLocal, cel mai mare festival din sufrageria ta! Te așteptăm chiar aici, pe SolidarLocal.ro, cu peste 40 de concerte susținute de trupe și artiști români, care cred, ca și noi, că împreună putem face bine!

Bucură-te de muzică bună și susține, în același timp, cadrele medicale din prima linie să continue să lupte. Nu trebuie să te trezești devreme ca să prinzi loc în față, nici să te temi că o să fim sold-out! Biletul de intrare este donația ta către asociația Dăruiește Viață, prin intermediul iaBilet.ro. După ce vei dona, vei primi un cod pe care să îl folosești pe 1 mai pentru a viziona concertele aici, pe site.

Platforma de streaming este oferita de vStage.ro

SolidarLocal este o inițiativă susținută de iaBilet.ro, casele de producție Universal Music, Dark Side Entertainment, HaHaHa Production,Seven Arts, SOverground, Radio Guerrilla, Saatchi & Saatchi + The Geeks, Swanboy Music și 360 Revolution.

Donatia nu include comisionul de procesare si streaming de 4%.

Sub conceptul de Cel mai mare festival de muzică din sufrageria ta, pe 1 mai, pe site-ul SolidarLocal.ro, se va lansa o serie de concerte susținute de unii dintre cei mai renumiți artiști din portofoliile caselor de producție partenere. Printre artiștii confirmați se numără: Iris, The Sonic Taste, The Kryptonite Sparks, Liviu Teodorescu, Nicole Cherry, Dora Gaitanovici, Jurjak, Valeria Stoica și Les Elephants Bizarres. Multe alte nume vor fi confirmate in curand.
Concertele, care vor fi înregistrate anterior acasă, în siguranță, vor dura între 10 și 20 de minute, vor fi consecutive și vor fi prezentate de DJ-i sau MCs de la mai multe posturi de radio românești.

Pentru a viziona concertele, utilizatorii trebuie să facă o donație de minimum 30 de lei (fără să existe și o limită maximă) către asociația Dăruiește Viață prin intermediul iaBilet.ro. În urma acestei donații pe iaBilet.ro, vor primi un cod pe care îl pot folosi pe SolidarLocal.ro pentru a urmări artiștii implicați în campanie.

Criza actuală ne-a afectat pe mulți dintre noi, însă este important să nu ne dăm bătuți. Mi-am dorit să contribui cumva la eforturile pe care le fac cadrele medicale și cei care luptă pentru ca ele să își poată desfășura activitatea în cele mai bune condiții. Ideea unui festival a apărut oarecum natural, căci asta făceam și înainte de criză. Sper să fie o ocazie de a apropia oamenii prin muzică, chiar dacă rămânem fiecare acasă și de a-i îndemna la a face bine

a declarat Bogdan Doltu, co-fondator Mixtopia și Maidan Grup.

#ReușimÎmpreună este mesajul pe care Dăruiește Viață desfășoară campania de strângere de fonduri pentru spitalul modular și echipamentele și aparatura medicală pentru a lupta cu COVID-19. Este ceea ce credem cu adevărat și, pe măsură ce vedem mobilizarea celor din jurul nostru, cum este și acest exemplu, ne dăm seama că împărtășim această idee cu mulți alții cărora le pasă. Solidaritatea și responsabilitatea sunt două lucruri importante de care trebuie să dăm dovadă în această perioadă.

Carmen Uscatu, fondatoare Dăruiește Viață.

Încă de la începutul acestei crize, iaBilet s-a implicat în adunarea de fonduri pentru dotarea spitalelor, așa că, pentru noi, campania SolidarLocal vine ca o continuare a eforturilor noastre și mereu ne bucurăm când oamenii de bine care vor să facă bine se strâng laolaltă și își unesc forțele.

a declarat Emil Ionescu, General Managing Partner iaBilet.ro.

Lista completă a artiștilor, precum și programul festivalului vor fi anunțate curând pe pagina de Facebook SolidarLocal și pe site.
SolidarLocal este susținut de partenerii media: Radio Guerrilla, vStage.ro și iaBilet.ro și de partenerii de comunicare: Saatchi & Saatchi + The Geeks și 360 Revolution.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top