Noutăți și comunicate

SoundArt Festival 2020 vă invită la prima ediție a concursului Sound On Paper

20 decembrie 2019
Concursul "Sound On Paper" este organizat de Ost Cultural Events în parteneriat cu Cavalleria Events și face parte din proiectul Soundart Festival, propunându-și să dezvolte reflecția personală a artiștilor asupra legăturii dintre sunet și imagine. Scopul concursului este de a stimula interesul artiștilor plastici pentru interdisciplinaritate și conexiunea dintre diferite ramuri ale culturii.

Obiectivul este ca participanții să creeze un poster care să ilustreze o idee și să transmită un mesaj clar în legatură cu următoarele teme și nu numai: Materializarea sunetului în imagine; reprezentarea plastică a sunetelor complexe; muzica în arta plastică.

Grupul țintă al concursului îl reprezintă graficienii, artiștii și pasionații de artă din toate domeniile. La concurs poate participa orice persoană cu vârstă cuprinsa între 18 și 45 ani.

Chris Cornell - de Kavalerra Dan LorintzCopywrite: imaginea atașata il reprezintă pe Chris Cornell - desen realizat de Kavalerra Dan Lorintz.


Calendarul concursului "Sound On Paper"

  • Înscrierile pentru concurs - începând cu 21 octombrie 2019;
  • Lansarea concursului - 21 octombrie 2019;
  • Termenul limită pentru predarea lucrărilor - 15 ianuarie 2020;
  • Preselecție lucrări - 31 ianuarie 2020;
  • Anunțarea câștigătorilor - 13 martie 2020;
  • Vernisajul expoziției cu cele mai bune lucrări - 13 - 15 martie 2020 (în cadrul festivalului SoundArt 2020)

Precedură și reguli de participare

  • Fiecare aplicant poate trimite maximum trei lucrări. Acestea pot fi lucrări digitale (grafică pe computer), grafică, colaj, tempera, acrilic, tehnică mixtă. Lucrările vor fi trimise la dimensiunea A2 (420x594 mm), print, neînrămate și CD pentru lucrări digitale, iar lucrările în alte medii vor fi trimise în original, neînrămate, fixate cu fixativ sau adeziv specific. Lucrările neîngrijite și deteriorate nu vor fi luate în considerare. Lucrările care vor fi considerate plagiat nu vor intra în concurs.
  • Aplicatul va trimite un mail la adresa soundartro@gmail.com care să cuprindă solicitarea de a participa la concurs, dar și o prezentare a lucrării trimise.
  • Aplicantul va urmări tematica oferită și o va interpreta după propria capacitate de sinteză și de creație.
  • Aplicantul își va scrie în clar numele, prenumele, titlul lucrării și anul pe spatele lucrării.
  • Lucrările pot fi expediate prin poștă sau depuse personal la: Club Quantic / șoseaua Grozăvești 82, București. Se recomandă punerea lucrărilor într-o mapă de plastic sau carton, pentru a asigura protecția lucrării în timpul transportului.
  • Lucrările vor fi evaluate de un juriu format din 3 artiști plastici și un reprezentant Ost Cultural Events.
Notă: Dată fiind natura artistică a concursului, rezultatele publicate sunt definitive și nu se accepta contestații de nicio natură. Regulementul complet, premiile, dar și mai multe detalii despre concurs vor fi anunțate pe pagina oficială a evenimentului.

Pagină eveniment: https://www.facebook.com/events/1332530573564702/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top