Noutăți și comunicate

Super concert Crippled Black Phoenix in club Capcana din Timisoara

9 octombrie 2018
Super concert Crippled Black Phoenix in club Capcana din Timisoara

Marti, 9 octombrie 2018, de la ora 20:00, trupa Crippled Black Phoenix revine pe scena din Timisoara in clubul Capcana (fostul Daos) cu ocazia turneului Balkan & Greece 2018. In deschidere vor canta cei de la The Devil’s Trade.

https://www.youtube.com/watch?v=rgJMe1_Sdw8

In 2004 Justin Greaves de la Iron Monkey si Dominic Aitchinson de la Mogwai porneau increzatori in calatoria Crippled Black Phoenix, un proiect muzical de exceptie in care activeaza sau din care au facut parte și alți muzicieni consacrati din trupe precum Gonga, Electric Wizard sau Hearts of Black Science.

Cu toate ca sunt implicati si in alte proiecte muzicale, membrii formatiei raman impreuna si scriu piesa dupa piesa, formandu-si astfel un sunet autentic cu o combinatie experimentala de stiluri de la "progressive stoner" la "freak folk" sau "psychedelic doom". De-a lungul anilor, Crippled Black Phoenix reușește sa urce pe culmile muzicale din Marea Britanie și sa impresioneze chiar și publicul din lumea larga cu muzica lor.

Intre 2007 si 2016 trupa lanseaza un sir de 6 albume de studio extrem de apreciate care le aduc artistilor concerte dupa concerte in intreaga Europa. Ultimul album Great escape s-a lansat anul acesta în septembrie și se bucura de un succes maret în rândul fanilor și al publicului iubitor de progressive rock.

Sunetul complex si armonia muzicala desavarsesc renumele trupei si-al muzicienilor din componenta sa, care astazi sunt 8 la numar:

Justin Greaves: chitara, voce, chitara bas (studio), tobe (studio)
Daniel Änghede: chitara, voce
Mark Furnevall: sintetizator, clape, orga, voce
Helen Stanley: pian, trompeta, voce
Ben Wilsker: tobe (live)
Tom Greenway: chitara Bas
Jonas Stålhammar: chitara, voce
Belinda Kordic: voce

The Devil’s Trade este un proiect muzical de tip one-man-show a carui sunet se prezinta metaforic ca "praful de care omul se scutura in timpul calatoriei sale prin viata".

https://www.youtube.com/watch?v=ryo5J0eAlR4&feature=youtu.be

Acces concert: online 35 lei, la intrare 40 lei.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2078030069142691



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top