Noutăți și comunicate

Surpriza pentru fanii trupei Celelalte Cuvinte la Ghost Gathering Fest

3 iulie 2013
Surpriza pentru fanii trupei Celelalte Cuvinte la Ghost Gathering Fest
Trupa Celelalte Cuvinte a raspuns invitatiei de a se alatura miscarii Ghost Gathering Fest si a pregatit un moment special fanilor. Pe scena din Parcul Herastrau se vor auzi, in premiera absoluta, cateva piese din repertoriul formatiei, interpretate in maniera acustica.

Avand in vedere ca participarea la Ghost Gathering Fest va fi singurul concert pe care trupa oradeana il va sustine in Capitala pana in luna octombrie, membrii Celelalte Cuvinte au pregatit un spectacol de zile mari, care va contine atat piesele care i-au consacrat, cat si cateva din cele mai iubite piese ale trupei, de data aceasta in varianta acustica.

Drept urmare, cei care doresc sa vada o scurta avanpremiera a concertului acustic "Trup si Suflet", ce va avea loc in data de 8 octombrie, la Sala Palatului, sunt invitati in data de 12 iulie, la Ghost Gathering Fest.

"Concertul de la Ghost Fest va fi un eveniment special. Vom prezenta publicului, pentru prima oara, conceptul acustic Celelalte Cuvinte, pe care il vom dezvolta la Sala Palatului. In plus, suntem foarte nerabdatori sa ne intoarcem pe scena, dupa o pauza de cateva luni", declara Călin Pop.

Surprizele pregatite de trupa nu se incheie aici, insa. La line-up-ul Ghost Gathering Fest se mai adauga o trupa tanara, in calitate de invitat special Celelalte Cuvinte - N.O.R, o trupa de rock alternativ din Oradea. Acesta va fi primul concert N.O.R in Capitala. Mai multe detalii se pot gasi pe pagina de Facebook a trupei: http://www.facebook.com/N.O.R.home
 

Dupa ce anul trecut s-a scris primul capitol din istoria Ghost, povestea merge mai departe, cu editia din 2013 - Ghost Gathering Chapter II - The Call For Spirits. Pastrand in acelasi timp specificul de "arta in natura", noua locatie a evenimentului este frumoasa Gradina Japoneza, din cel mai mare parc natural din tara, Parcul Herastrau.

Festivalul se va desfasura vineri 12 si sambată 13 iulie.

Evenimentul isi pastreaza misiunea de a lasa exprimarea artistica si natura sa se contopeasca, oferind publicului alternativa unui week-end experimental, imbogatit de o varietate de genuri muzicale. Cea de-a doua editie a festivalului reuneste cei mai valorosi artisti din sfera muzicii Neofolk, Neoclassic Darkwave, Post Rock si Metal.

Line - up final:

- Chaostar (GR)
http://www.facebook.com/chaostar.official

- Celelalte Cuvinte (RO)
http://www.youtube.com/watch?v=5rZJ3VXTbg8

- Kayno Yesno Slonce (BG)
http://www.facebook.com/kaynoyesnoslonce

- Universe217 (GR)
http://www.myspace.com/universe217

- Larrnakh (HU)
http://www.myspace.com/larrnakh

- Eye of Solitude (UK)
http://www.facebook.com/eyeofsolitudeband

- The Thirteenth Sun (RO)
https://www.facebook.com/pages/The-Thirteenth-Sun/143104939129029

- Environments (RO)
https://www.facebook.com/environments

- FusionCore (RO)
https://www.facebook.com/FusionCoreBand

- Kistvaen (RO)
http://www.facebook.com/Kistvaen

- Hteththemeth (RO)
http://www.facebook.com/pages/Hteththemeth/169278449761610

- C.O.D. (RO)
http://www.facebook.com/trupacod.cod

- N.O.R (RO)
http://www.facebook.com/N.O.R.home

Evenimentul este organizat de Centrul Internațional Antidrog si al Drepturilor Omului (CIADO), sub egida  programului "Arta contra drog" si Cavalleria Events.

Biletele si abonamentele pot fi achizitionate in reteaua Eventim, Metalhead, VreauBilet, IaBilet, Bilete.ro.

Sursa : Gala MGMT & PR


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top