Noutăți și comunicate

Tenorul Alin Stoica este invitat în cadrul concertului aniversar TROOPER25 de la Arenele Romane

22 martie 2021
Tenorul Alin Stoica este invitat în cadrul concertului aniversar TROOPER25 de la Arenele Romane
În data de 12 iunie 2021, TROOPER va urca pe scena Arenelor Romane din București. Pentru cei cinci muzicieni, show-ul este unul special, marcând 25 de ani de la înființarea formației.

Tenorul Alin Stoica a acceptat invitația de a urca pe scenă alături de Trooper pentru o surpriză muzicală. Nu este pentru prima dată când muzicienii cântă împreună. Alin, un muzician cu experiență concertistică uriașă, este tenor al Operei Naționale București. A jucat roluri importante: Alfredo din „Traviata” de Giuseppe Verdi, Turridu din „Cavaleria Rusticana” de Pietro Mascagni, Rodolfo din „La Boheme” de Giacomo Puccini, Don Jose din „Carmen” de Georges Bizet și altele. Lucrarea lui de suflet rămâne opereta românească „Lăsați-mă să cânt” de Gherase Dendrino. Pe lângă alte premii, Alin Stoica a câștigat premiul „Matei Brâncoveanu” pentru rezultate incredibile în muzică și premiul „Luciano Pavarotti”, înmânat de însăși soția celebrului tenor, Nicoletta Mantovani. Datorită acestei reușite, Alin a primit invitația de a cânta la Arena di Verona, în cadrul concertului omagial prilejuite de împlinirea a zece ani de la dispariţia lui Luciano Pavarotti. La acest eveniment a cântat alături de nume sonore în lumea muzicii, cum ar fi: Placido Domingo, Jose Carreras, soprana Angela Gheorghiu și alții.

Alin Stoica ne este un prieten de suflet. Ne bucurăm mult că a răspuns afirmativ invitației noastre. Am cântat de multe ori împreună și de fiecare dată au rămas în urmă niște momente deosebite. Din punctul meu de vedere, Alin este cel mai bun tenor român al ultimilor 30 de ani. Vocea lui este cu adevărat specială. Mai rar am văzut în România oameni care să aibă atâta bucurie în momentul în care urcă pe scenă. Apreciez enorm atât vocea uriașă pe care o are Alin, cât și curajul muzical. Este nevoie de mult curaj să te arunci în toate rolurile pe care le-a purtat el pe diverse scene din lume. Ne vedem la Arenele Romane.

a declarat Coiotu'.

OLYMPUS MONS vor deschide concertul TROOPER. Una dintre cele mai tinere trupe din scena rock românească, Olympus Mons sunt câștigătorii din 2020 ai festivalului Posada. Pe scenă vor mai urca și alți invitați surpriză.


Există două categorii de bilete: una la prețul de 53 de lei, iar cea de-a doua la 106 lei. Le puteți cumpăra intrând pe iabilet.ro sau din magazinele partenere. Pentru a respecta legea în vigoare, numărul biletelor este limitat: https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-25-aniversar-61843/

În cei 25 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 700.000 de oameni, în peste 850 de concerte, și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Biletele se găsesc online pe www.iabilet.ro și pot fi achiziționate cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în tara și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18.00-22.00), Hard Rock Cafe, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Bilete - https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-25-aniversar-61843/

Facebook - https://www.facebook.com/TrooperRocks/
Site - www.trooper.ro
Pagina eveniment - https://www.facebook.com/events/436474407433780/
Instagram - https://www.instagram.com/trooperromania/
YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=0t2GjI7vAQA
Bilete- https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-de-la-inceputuri-59865/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top